Första mobilbloggs testet...

MMS

Första mobilbloggs testet... Jag o lilla grynet leker modeller;-)


Första mobilbloggs testet...

MMS

Första mobilbloggs testet... Jag o lilla grynet leker modeller;-)


Men...

Varför fungerar det inte att mobilblogga?
Jag förstår ingenting...har kollat på blogginfon men ändå går det inte...dumma, dumma, dumma!!!
Hade en liten gullig bild på mig och sessan som jag ville visa Er...få se om T kan fixa när han kommer hem...han är lite mer tekniskt smart än mig. Och fråga mig inte varför men det är bra att han får känna sig manlig ibland;-)

Har Ni några tips så tar jag tacksamt emot dem, pretty please:-)

Nu ska jag kolla vidare på Idol...nu är det sötnosen Johan som ska sjunga.
See ya!!


Det regnar.

Vad är detta? Jag och tösen var på väg ner för trappen så var det blött ute...crap! Men det var inte så farligt när vi väl kom ut och Grynet tyckte att det var så roligt med alla vattenpölar:-)

 
 T har dragit i väg och spelar poker. Hoppas att det går bra för honom så han kammar hem storkovan. Kanske kan få ett bidrag till min dyra vinterjacka då....moahahahaha.

I dag har det inte hänt alltför mycket men vi var åtminstone till Siljan och tog en fika ute i kylan;-) Det såg varmare ut än vad det egentligen var men alla som var där gav det åtminstone ett försök och kom ut och provade. Den som höll ut längst var Olle och så självklart T som satt med oss hela tiden. Han är så snäll och hade Grynet som skakade lite innanför sin jacka. Jättegulliga! Synd att inte kameran fanns med för då hade ni fått se vad bedårande de är tillsammans och vilken gentleman T är!!!

Yezzzzz...

...mina tre favoriter gick vidare i gårdagens kval...och jag hoppas att det är dessa tjejer som blir kvar till slutet!

Men nu är det en ny dag och ska hoppa in i duschen och efter det så ska vi gå ut i solen...jag och lilltjejen. T är och tränar med Björne, vilka hurtbullat de är...fast jag önskar att jag hade fortsatt att vara det också. Men jag kan faktiskt göra något åt det och kommer att göra det så småningom. I går skulle jag ha vägt mig men dagen blev inte som jag tänkt så därför blev det inget av med det...

Hoppas Ni får en lika underbar höstdag som jag har tänkt mig att ha...i dag är en upp dag!!
Puss & kram

Idol resultat?

Kommer Idol resultate för tjejernas kval efter tio nyheterna eller??
Tänkte kolla det innan jag springer ut i minusgraderna med tjejen en snabbis inför natten. Och i natt kan det kanske bli massor av sömn...
Vilka tjejer föll Ni för i Idolkvalet nu i kväll??
Själv gillar jag Linda,Lou lou och Anna...men det finns fler bra med potential...hoppas dessa tre blir kvar i af!LindaLou louAnna

Pratare.

Måndag i dag. Det betyder att jag var hos min pratare Göran. Och det känns förvirrande/omtumlande och jag ska här försöka sammanfatta lite av det vi pratade om.
Vi började med en kort sammanfattning av veckans läxa som jag inte riktigt lyckats med men som jag ska försöka förbättra. Jag vill egentligen göra allt i en smäll och sen är allt bra men då är jag tillbaka på samma ruta som försatte mig i den här situationen vilket jag kanske inte ska eftersträva. Jag har ätit två mål lagad mat åtminstone någon dag denna veckan som gått. Läxan är varannan dag. Men gör ett nytt försök denna veckan.
Sedan pratade vi även om den delen av läxan där jag skulle stanna upp och reflektera över min inre känslor samt kontakten mellan huvudet och kroppen. Att känna efter och inte köra över mina tankar, stanna upp och känna efter. Det misslyckades jag med totalt, inte en dag har jag lyssnat på mig själv inombords utan kört vidare ändå.

Göran testade även två metoder för mig att kunna stanna upp och reflektera. Den ena handlar om att känna kroppen och vara medveten om den inklusive andningen. I den andra metoden så framkallar man en bild inom sig och söker kontakt den vägen i sin egna lilla värld. Den sistnämnda är den som jag uppfattade som lättast när vi provade i dag men jag tror att den andra kan få mig att slappna av mer och bli mer medveten om min kropp på ett annat sätt.

Vi pratade om mer men jag har så dåligt minne nu för tiden att jag glömmer bort saker väldigt lätt. Avskyr det.

Men nästa veckas läxa är fortfarande att äta två lagade mål mat varannan dag samt att varje dag stanna upp och fråga mig själv: Kommer det här bli en upp eller -nerdag? Jag behöver inte ta ett beslut bara känna efter hur det känns i tanke och själ.

Känns konstigt att skriva om detta för jag har aldrig sett mig som sjuk. Men kanske man är sjuk när man lider av både panikångest, ångest och depression?

Om jag kommer på något mer så kommer det en annan dag...
Kram

Honeymoon


Äntligen.

Borta bra men hemma bäst. Så kan jag helt klart sammanfatta min dag. Den har varit helt sjuk men slutade tack och lov väl i slutändan. Vet inte ens om jag ska berätta. Blir så mycket...men jag kan försöka dra ihop det.
När jag var på väg tillbaka till Leksand efter att lämnat Grynet hos Sofie så kommer det en mötande bil på min sida vägen vilket resulterar i att jag måste väja ner i diket. Förvånad som jag är behåller jag ändå min coolhet och lyckas ringa till en bärgare som tur nog var nära. Han kom omgående och hjälpte mig upp ur diket och tillsammans insåg vi att både jag och bilen klarat oss välbehållna. Efter att ha andats några sekunder satte jag mig i bilen och körde hem till Leksand och halvvägs får jag ett telefonsamtal från mitt jobb ang. min lön osv. Då brister det. Chocken kom.

Men jag tog mig hela vägen hem och var hos min pratare i en timme.
Därefter följde T med mig till Pingbo och hämtade tösen. Tack för ditt stöd och din kärlek!

Grynet hade det inte gått någon nöd på, hon och Pripps hade tydligen lekt och haft väldigt roligt tillsammans. Och det bästa av allt är att jag vet att Sofie tar så väl hand om djur så man kan med gott samvete fråga eller tacka ja om hon erbjuder en hjälp. Vet inte ens om lilltjejen hann sakna mig;-)
Och i dag träffade hon en katt för första gången, en snäll sådan. Och så lilla Svea. Som blivit så stor, pratig, glad, stabil och personlig. Coolt!! Men Grynet undrade nog vad det var för litet som lät så där roligt och hade så små fötter:-)

Nu sover fröken här mellan mig och T i soffan. Helt slut men det är bara nyttigt. Vi ska snart gå ut och kissa, efter det blir det sängen för oss båda.

TACK SOFIE!!!! Jag är skyldig dig en stoooor tjänst!!! Vad som helst!!!

Kram

Time.

Ska nu kasta på mig lite smink så att jag ser lite pigg ut i dag. Sen ska jag och Grynet hoppa in i bilen för att åka till Pingbo. Där ska fröken få stanna några timmar medans jag åker hem igen. Kul att åka bil. Och jag har nästan lite separationsångest...kommer bli jobbigt detta. Min lilla bebis ska vara borta själv. Hoppas att det går bra. T sa härom dagen när jag gick in på affären att hon inte var glad. Hon grät trots att han fanns med henne hela tiden. Lilla tjejen. Vara utan mamma...och mamma utan henne.

Hon sover nu så kommer nog att vara tok pigg när hon får träffa Pripps.

Vi hörs lite senare!!
Ha de gott!!
Kram

Gamla vänner.

Hihihi, jag hittade precis en gammal vän på resdagboken. Min mamma hade pratat med hans mamma som tipsat om den. När jag var yngre så bodde jag och mamma i Säter. Och vi hade då Alice i en by strax utanför som heter Uggelbo. Det var enbart två hästar totalt i stallet och den ena var min. Den andra hästen ägdes av min klasskompis Daniels pappa. Vi kom bra överens(jag och daniel) och började umgås lite smått vilket var superroligt. Jag tillbringade mestadels av min tid i stallet så det var mycket roligt att få en vän på gården. Vi hittade på mycket tok och saknar det i dag. När jag hittade hans egna sida så insåg jag att vi fortfarande har mycket gemensamt. Det enda är att jag har inte testat ens hälften av grejerna som han har gjort...men jag vill och kommer alltid att vilja tills den dagen jag tar tag i saken:-)

När vi slutade nian så flyttade jag och mamma till Hedemora för att  jag skulle gå  gymnasiet där vilket resulterade i att jag tappade kontakt med alla gamla kompisar. Och vissa kan jag ärligt säga att jag saknar men jag hade ingen lätt tid i skolan därför så är dom ganska få till antalet. De få är de som stod emot allt skitsnack som cirkulerade om mig och inte var sanna för fem öre. Tänk vad människor kan skada varandra enbart med dumma ord. Jag hatar det. 
Behandla andra som du själv vill bli behandlad brukar det heta men det är tyvärr inte så ofta som det är verklighet. Nu låter jag kanske bitter men jag har lärt mig mycket av mina skolår och är tacksam för att det finns goda människor mitt i allt det onda. Jag är ingen ängel, det är inte det jag försöker påskina men jag är en människa som upplevt mycket ont och som gjort mig till den jag är i dag...men helst önskar jag att dessa saker aldrig hänt.
Nu accepterar jag dem och försöker att glömma, leva vidare med mitt liv på ett värdigt sätt. Vissa bitar inom mig kommer alltid att vara trasiga men det är något man lär sig att leva med.

Nu har jag i allfall hittat en som var en riktig vän, känns bra och hoppas att vi kan hitta tillbaka och ha lite kontakt åtminstone, hoppas hoppas hoppas!!!
*Håller tummarna*
Men tack Daniel för att du alltid varit så snäll mot mig, du är guld värd!!

Skulle vilja leka Gud igen och göra världen till en lite bättre plats...men hur?? Ska fundera på den...

Fina naglar.

Jag har hittat några nya lack som jag skull vilja inhandla. Jag är så dålig på att måla naglarna men beror nog delvis på att i min bransch så får man inte bära något. Men nu har jag chansen att ändra på det...och ska försöka;-)

ViaVeneto.jpgVia veneto, Mavala
39:-(tror jag det är)

Bogota Blackberry, OPI
Pris:?

Det översta lacket skulle jag vilja köpa hem för att pryda mina naglar med men lacket från OPI äger jag redan så det kommer att bli det jag målar på i kväll :-)
Ska göra mig fin.
Kanske tom. tona håret som jag skulle gjort för någon vecka sedan...är det dags nu?
Hehehehe, vi får se....


God morgon!

T började tidigt i dag så då pallrade jag och tösen mig upp oxå. Segt som bara den. har inte sovit så mycket återigen, min kropp är nog ganska inställd på lite sömn men ändå är jag så trött varje morgon. Önskar att jag kunde sova i åtta timmar och kanske vakna utvilad. 2-3 timmar per natt är standard nu, suck.

Väntar på att käraste Sofie ska logga in på msn...om hon fortfarande kan i dag så ska min lilla tös vara hemma hos dem i några timmar medans jag åker tillbaka till Leksand för mitt samtal med pratgubben i dag. Kommer kännas konstigt att lämna henne så lång tid men det beror ju på att det tar så lång tid att köra fram och tillbaka. Själva samtalet tar inte alls särskilt lång tid. Lite frustrerande att ingen närmare kunde men tack och lov att det finns omtänksamma människor som Sofie.

I övrigt händer inte mycket mer i dag. Ska mest åka bil.

Har inte gjort läxan heller....det är inte bra. Jag har inte lyckats fånga en enda stund som jag stannat upp och tänka efter. Jag kör bara över mig själv. Inte bra.

Läste en annan tjejs blogg i dag där hon skrivit av sig lite om sina känslor. Försökte peppa henne och hoppas att hon får lite förnyad styrka. Du klarar detta men tänk efter så att du inte glömmer bort dig själv bara!!! Stanna upp i bland och bara va...ta hand om dig!!Lady orchid

Min favorit blomma, underbart

Kramar

Zzzzzzzzzzzzz...

God natt och sov gott!!
Hoppas Ni får drömma söta drömmar i natt...det ska jag försöka med i af!


Puss & kram

Negativa effekter.

Jag har sedan mitt ohälsosamma leverne började gått upp ca 10kg.
Har inte vågat ställa mig på vågen, kommer nog bli ett fruktansvärt obehagligt ögonblick.
Förra sommaren gick jag ner 10 kg och var i mitt livs form. Underbar känsla. Aldrig känt mig så snygg någonsin. Och kroppen kändes fräsch, till skillnad från nu. Igengrodd och förslappad. känner mig osexig... Vill lyckas komma ner dit igen men det är som jag har fastnat nu. Att det är ämnat att jag ska vara tjock.
Nu kanske någon i sina tankar protesterar med den meningen att hon är väl inte tjock och behöver väl inte gå ner i vikt?

Men till saken hör att man oftast har en känsla inombords när man mår bra både psykist och fysiskt. Jag är inte ute efter att bli en size zero, det klarar jag mig utan, jag vill bara må bra och vara hälsosam. Därför kommer jag från och med i dag börja att redovisa mina med och motgångar under kategorin terapi. Jag tycker att det passar bäst där under, då vi jobbar med maten och att få ordning på den. I morgon ska jag väga mig och sedan kommer jag att göra det på måndagar med olika många veckors mellanrum.
Förhoppningsvis kan jag få stöd av Er att lyckas. Det är guld värt!

Så nu dricker jag min sista power king på ett tag här...

Mitt mål är egentligen inte att vågen ska minska utan att komma i de jeans/byxor som jag hade i somras och som då satt löst. Då mådde jag som bäst.

Målet kan ju bli ett halvt kilo i veckan och det betyder väl att det skulle ta ungefär 20 veckor och det är...hmmm....5 månader. Huvva, det är lång tid. Men bättre att göra det på lång sikt och klara av att behålla den...
Och den tiden gör att jag borde vara klar i slutet på februari någon gång. Men det ska jag fixa. Ska kontakta min gamla PT oxå. Kanske hon kan hjälpa mig via mail eller msn.
När vi bodde i Hässleholm så tränade jag på det mest fanatstiska gym som finns. Hälsoprofilen. Rolf Och Åsa är så underbara och peppande. Även de övriga som är där och tränar, alla umgås, hjälps åt och stämningen är fantastisk. Saknar dem så sjukt mycket och önskar att det fanns ett likvärdigt gym här uppe.
Tanken var att jag skulle starta ett eget gym här men jag lyssnade inte på hjärtat utan på hjärnan som såg pengarna. Dumma, dumma, dumma mig!!!!

Men nu ska vi fixa detta och få ett värdigt liv igen, där jag kan gå med huvudet högt och känna mig stolt över mig själv och mina livsval:-)
Det är tanken och jag ska klara av det!!!

Rastlös.

Jag är så rastlös. T har inte kommit hem ännu så jag antar att det går bra antingen för honom eller Blomman som oxå är med. Grynet är oxå rastlös. Ligger och tuggar på sin lilla leksak men har lite beslutsångest om hon sk ata den eller mina tofflor... Har ätit popcorn, godis och min soppa. Nu mår jag illa men är nog trots det sugen på en power king...behöver nog bli lite pigg igen. Kanske är trötthetsrastlöshet? Finns det?Ses senare.

Coyote ugly...

Hahahaha, såg en film i går "No country for old men" och den har då fått en Oscar för bästa film. Men det kan jag inte förstå, jag tyckte inte om filmen. Den var inte bra.
Så i dag blir det vad teven har att erbjuda, det blir Coyote ugly som visas nu på femman. Till den ska jag äta min hemmagjorda potatis och purjolökssoppa, yummie!

Förresten provade en ny godisblandning i går från Malaco. Yummie in the tummy;-) Trevlig blandning av godisar men tyvärr var lakritsen för stark för min smak...

Detta är Elin, 15 år i från Värmlabd (tror jag det var), denna tjej är det som har komponerat denna goa blandning. Smakerna är hallon, jordgubb, vattenmelon, skogsbär och lakrits. Vattenmelonen är helt klart den goaste och jag har tur för T hatar melonsmak;-) Hahahaha, så då får jag ha dem för mig själv...

Kram

Borde sova.

Hallå!!!
Har visst varit lite dålig på att skriva...men jag, Grynet och Thomas har tillbringat helgen tillsammans. Jag har bara njutit av att vara med de två jag älskar så mycket. Grynet har blivit jätte kaxig och blivit lite bitig men det kan man förstå då det förmodligen kliar enormt mycker i tänderna. Vi jobbar för fullt med uppfostran och massor av kärlek.
Tror att Thomas fallit handlöst för henne;-) 
Nu sover hon och i morse sov hon ända till halv elva. Jag var i chock när jag kollade på klockan. Måste dock göra något för hon går inte och lägger sig förräns sent på natten även om hon är i buren.
Så inte konstigt att hon är så slut på morgnarna.

Själv är jag också slut. Händer inte så mycket i mitt liv men jag har dessvärre totalt misslyckat med min vecko läxa. Jag skulle stanna upp och känna efter i mina känslor. Det är ruskigt svårt.

Nehej nu ska jag nog göra mat och sedan avsluta med popcorn:-) Även försöka lösa mit hundvaktsproblem i morgon...önska mig lycka till:-)
Kram

Hello!!!

Nu är det dags att göra sig i ordning för att möta en ny dag...lite sent kan tyckas men jag var varit uppe ett bra tag...tvättat, betalat räkningar, såna sysslor som man inte uppskattar men måste utföra. Och nu är det klart. Tvätten ska vikas men den måste ju torka först så då hinner man med annat.

Sessan tog sovmorgon i morse och vaknade inte förräns halv nio?? Först blev jag orolig och trodde att hon var sjuk men insåg sen att det nog bara var trötthet.

Önskar Er en trevlig dag. Själv ska jag hitta på något sköj med T och lilla Grynet.

*Puss*

Mer önskemål......hahaha, man kan tro att jag snart fyller år men så är inte fallet...
 jag tänkte bara berätta i fall att tomten tycker att jag varit snäll i år:-)
(såklart jag är en snäll flicka;-))


Modell Classic Carrie,fast självklart vill jag ha mitt eget namn ;-) hahahahahaha!
Som kedja tror jag att jag vill ha Box chain eller Cable chain...1250:-

När jag var yngre så fick jag ett namnhalsband av min far som dessvärre gått sönder och ett flertal guldsmeder har meddelat att det tyvärr inte går att laga...besviken men önskar mig nu ett till. Jag har i allafall kvar det jag fick av min icke nu förtiden närvarande pappa, det är skönt att ha något som är fint i minnet.
Armband, Love-Cherish-Devotion, 186:-
Armband, Basic cham, 186:-

Alla produkter kommer i från www.supastar.se .
kom i håg att tänka på att det tar ett tag att tillverka halsbandet så att du inte förväntar dig det i brevlådan i morgon bitti. Hur är det man bbrukar säga...den som väntar på något gott väntar alltid för länge =)
Sov gott!!!!
*Kramar*

Ja...

...vi tog oss ut. Gick en ganska lång promenad ner på strandpromenaden och njöt av solen. Den kom fram i dag också för att värma våra själar. Jag blev så glad.
Hoppetossan orkade dock inte gå hela vägen men det var förståeligt och lätt åtgärdat.

När vi kom hem och hade placerat oss i soffan inför Top model/Idol så kom T hem helt oväntat. Irriterad men inte på oss tack och lov. Vi kunde andas ut och var glada att han var hemma.
Jag har gått och varit sugen på pannkaka hela dagen och när han kom hem såg jag min chans att få hem lite varor i från affären. Kan inte gå dit annars på dagarna då det känns så där att ta med sig Grynet.
Ganska nyligen åt vi alltså kvällens mat. Ulrikas pannkakor. Smakade mycket gott och slank ner fint i lilla(stora) magen.

Den 12 oktober har vi preliminär bokat att åka ner till Stockholm och gratta Björn. Jag, mamma, Zigge och så klart lilla Grynet. Ska bli roligt med en liten dagsutflykt med nära och kära. Har faktiskt inte sett Björns och Elins lägenhet ännu...har alltid jobbat när mamma och Zigge varit ner. Men bättre sent än aldrig:-)

Vet inte vad jag mer ska berätta idag...ganska trött nu. Inte van att vara matte än.

Såg precis en film som jag sett flera gånger...White chicks som gick på kanal 6 nu i kväll. Första gången jag såg den var när jag jobbade i Hafjell, Norge. Grymt roligt, love it!!! Tror det är första filmen jag och T tycker är lika bra, hahahaha...jag är annars lite för tjejig i min film och seriesmak...

Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för sängen...

Dröm sött!! Kramar om

Ut. Ut. Ut. Ut.

Blir tokig på mig själv snart. Jag och Grynet har fastnat här inne och solen skiner ute. Eller det är nog mest jag som har fastnat. Typiskt. Undrar om vi ska gå ut en sväng...och sen läsa lite om hundar. Uppfostran och sånt. Fick med lite böcker när vi hämtade tösen och det kan säkert vara bra att läsa igenom och få lite tips och trix. Just nu är hon mest trött så hon ska få vila lite till. Har läst att man inte ska väcka en valp som sover för den behöver mycket sömn så  jag vill inte göra något fel.

Urk, ska betala räkningarna lite senare i dag. Aldrig den roliga delen av månaden. Framförallt inte nu när jag är sjukskriven och tar av mina sparpengar. Usch. Och jag gruvar mig för att inte min chef inte ska betala ut sina "två första skyldiga att betala mig veckor". Kommer säkert att bli tjafs återigen. Precis som föregående månad när han inte betalade ut min sista lön. Var komplett vansinnig. Men det löste sig i slutändan. Och nu är jag tillsvidareanställd...hur f*n ska det här sluta?

Nu tror jag att hon vakna till liv...bäst att skynda sig...ses sen!!!

Giftermål.

Någon gång i mitt liv vill jag gifta mig. Och då vill jag dricka bubbel ur dessa glasen.

konstglas Amor Vincit Omnia Flute 2-pack

Amor Vincit Omnia Flute, Efva Attling
1150:-/par.
www.artglassvista.se

Eller ska man ha graverade? Alltså mer personligt?
Ja ja, det dröjer tills jag behöver tänka mer ingående på den saken. Hahaha, har inte ens första ringen på mitt finger men man får väl fantisera;-)
*Love*Stomax.

I går morse fick jag ett mail av Inger, Grynets uppfödare där hon gav tips på vad jag ska göra nu när hon blivit lite dålig i magen. Jag fick då tipset att börja med ett pulver som heter Stomax.


Produktfakta Stomax

200g burk, 189:-, Djurmagazinet Falun

Jag har nu gett henne det tillsammans med maten två gånger.  Tror att det ska ge effekt efter några dagar men jag tycker mig se en liten bättring redan. Tydligen hade alla valparna fått något så jag hoppas att det bara är från vaccinationen eller flyttstress...något övergående. Vill inte att tjejen ska må dåligt och inte kunna ta upp näringen i maten för då kan hon inte växa och bli stor. Vi testar detta och hoppas att det lugnar magen och tarmarna.
Blandade ut pulvret med lite vatten för att sedan blanda geggan med maten. Och det måste smakat bra för det slank ner snabbare än snabbast:-)
Lite farligt att hon är så glupsk, tänk om hon inte tuggar maten?

Vi köpte även en kam. Och en tandborste. Ska försöka lära henne att dte är skönt att bli omhändertagen. Kan nog bli tufft nu när hon är inne i en bit period. Det mesta är gott att tugga på:-)
T ville i allafall vara med så då kan vi hjälpas åt.

Dock glömde jag köpa bajspåsar.
 Har inte vant mig vid att det är ett nytt liv i mitt liv. Men det är otroligt roligt och glädjefullt. Snart sitter nog de övriga rutinerna förutom mat, gå ut och sova.
Nu ska vi sova en power nap, sen blir det promenad.

Kramar


Ny önskning.

En parfym som jag önskar mig...


Smell´s good!!


The Voice.

Nu för tiden så kliver jag upp ur sängen på morgonen. Tidigare så kunde jag inte sova men låg trots det kvar i sängen men nu har jag ett litet hjärta som vill gå ut. Det är bara att kliva upp ur värmen och klä på sig för att kliva ut i kylan. När man sen kommer in så ska det göras frukost till lillan och då är det skönt med lite sällskap.
Vad är då otroligt tacksamt?
Jo, att tv sänder radio på kanal 5. Det är Vakna med The voice.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Jag sitter nu framför datorn och teven.
Otroligt trött men jag försöker spärra upp gluggarna. Dags att gå ut snart igen.

Hoppas att det lättar på himlen i dag med. Skulle vara skönt med ännu lite mer sol.
Tänk jag blir aldrig nöjd;-)
Eller om det fortsätter med denna  disen så skulle jag vilja ha en liten godispåse och en film. Nice.
Nya krav och önskningar hela tiden.

Have a wonderful day!
Puss

Innan tolv?

Tror Ni att jag hinner komma i säng innan midnatt?
Har precis varit ut med sessan och hon är äten och klar:-), jag har gjort mig natta klar och ska väl bara säga god natt.
T kom precis hem efter en väldigt seg dag på jobbet och i morgon jobbar han heldag. Drygt. Dock ledig helgen...inte helt vanligt i restaurangbranschen.

Jag älskar mina änglar och gör vad som helst för dem. Tack för att Ni finns!!

Nu ska jag avbryta tösens mord på "the rat" och krypa i säng.

*Sweet dreams!*


Nytt...

...och något halv gammalt.
Min nya fina halsduk som jag ska mysa in mig i när det är kallt och ruggigt.
Den är supermjuk och i väldigt härliga färger.Gina Tricot 179:-

Och här är mitt superfina armband som jag införskaffade för någon vecka sedan.
Därför kallas det halvgammalt.Pearls for girls, 149:-
Inköpt på Lantliv.

Mitt "everyday" armband...

Kram
Utflykt till Falun.

Vi var på utflykt till Falun i dag,  jag och lilla Grynet. Vi hade ett mission och när det var avklarat så åkte vi upp till hopptornet vid Lugnet. Där njöt vi av utsikten och den sköna varma solen. En kvalitetsstund. En väldigt mysig sådan,
Hopptornet vid Lugnet i Falun.
En bit ner till centrum av Falun. Kan inte låta bli att tänka på reklamen för Audi...eller är det vinterdäck?
I allfall den reklamen då de kör en bil uppför en hopptornsbacke och stannar högst upp...huvva...
vilken höjdskräck jag skulle ha ;-)
Grynet har fått span:-)
Plötsligt sugen på grillat...
Två sötisar på samma bild =)

Fler sådana här dagar önskar jag mig.
Kram
Mina skor.

I dag kom mina skor som jag beställt i från Din sko´s webbshop. Otroligt smidigt att kunna beställa skor som man kanske provat i butik men inte kunnat bestämma sig för att köpa. Väldigt skönt för sådana veliga människor som jag.
Ingen frakt behövde jag betala heller:-) Fantastiskt;-), tack!

Här kommer åter en bild på mina vackra, snygga och supersköna skor.
Och jag lovar de är supersköna!!!

DS_239866_A.tifLa redoute.
Otroligt snygg stickad väst som ska bäras öppen. Finns i beige och svart.
299:-
Vippig söt kjol som skulle passa fint till mina stövlar denna hösten.
399:-

 

Snygg beige långkofta som finns i totalt 5 olika färger.
349:-

Dessa plaggen ligger just nu på min "vill ha" lista:-)
Kram


Idol & Top model

Nu ska jag kika på Top model och Idol. Blir att zappa emellan. Jag har gjort de förut så det ska nog fundera i dag också:-)

Pratade med Inger precis om min sessa och jag ska skriva om det lite senare.

Och sen visa lite bilder från vår utflykt.

Vi ses senare.
Kram

Hallo!

Nu skiner solen igen. Otroligt kallt på morgonen vid sex när man kryper ner för trappen till gräsmattan som är alldeles blöt, burrr. Stackars tjejen som ska kissa i det men hon är duktig!! Kan inte säga något annat.

I dag ska vi på en liten utflykt till Falun. Måste till Djurmagazinet och handla lite foder så att vi får ordning på magen. Ska även inhandla lite andra små saker som är ack så viktiga. Bland annat så ska vi hitta en liten tandborste så att vi kan börja med den dagliga vården. Kamning, kloklippning, tandborstning, uppställning osv. Det är mycket som ska läras.

Vi återkommer lite senare med våra fynd!!!

Catch the day!!
Kram

Slut för i dag.

Nu ska jag göra mig natta klar.
Sedan ska min sömntuta få mat samt gå ut och göra det som ska göras:-) Vi ska försöka komma i säng i kväll för att komma upp och förhoppningsvis må bra i morgon. Vill nyttja dagen på ett bättre sätt och må bra.
T spelar poker. Han har varit och tränat och jag känner mig som ett fetto bredvid honom.
Vill vara som innan jag blev sjuk. Smal och fin. "Alla" bara pratar om att vara smal (vissa har motsatt problem det vet jag men mycket hets är om att gå ner i vikt) och jag vill gå ner mina tio kilo men vet inte hur jag ska lyckas. Mår illa bara jag tänker på basen. Känns som att jag förätit mig på den. Men vilket resultat jag fick däremot.
Har funderat på vikt väktarna för att få lära  mig att äta mat på rätt sätt. Man ska kunna äta allt men med rätt mängder. Någon av Er som har någon erfarenhet av dem?
Jag ska fundera mer på detta då jag inte trivs som det är nu. Kanske skulle starta min nedgång nu så kan jag vara i form till min födelsedag nästa sommar...det är totalt..hmmm...9 månader. Vore mer än rimligt.
Men kanske inte så populärt av min pratare.

Förresten pratade med min kära Sofie i dag på msn och det var jätteroligt. Jag har varit en så dålig moster under alla år,  inte funnits där för henne när hon har haft det tufft och har fruktansvärt dåligt samvete för det i dag. Försöker bättra mig och hoppas att det ska bli bra. Jag har bara flängt runt i landet och tänkt på mig själv till större delen. Har varit en sjukt stor egoist. Hoppas hon förlåter mig en dag.
Kanske har hon inte tänkt på det på det sättet men jag har... F´låt!

Nu är det slut på djupt snack och bekännelser!

Vi ses i morgon!!
Kramar

Tur och retur.

Ja. Nu har vi åkt rur och retur till Borlänge. Lämnade tillbaka min kofta till Gina Tricot, så nu är det klart. Jag ville köpa en halsduk i stället men den var slut tyvärr. Kanske finns i Falun men jag tänkte faktiskt eventuellt sticka en själv. Tar lite längre tid men kan samtidigt välja vilka färger jag vill. Men tror jag ska satsa på brunt och vitt. Det är alltid lättare när man ser garnerna framför sig.

T drog precis och tränade med B.
Sessan leker, nyäten och snart dags att gå ut och rasta på gräset. Till klockan nio så ska jag laga mat. I dag blir det kotlett med ugnsbakad potatis och tzatsiki. Det var vår paradrätt för några månader sedan men vi lyckades föräta oss. Nu känner vi oss redo igen och båda är väldigt sugna. Skulle kunna äta nu men jag orkar verkligen inte laga mat två gånger.

Nu la sig fröken ner.
Så fort hon vaknar så blir det att springa ner för trappen och ut på gräset;-)

Jag är fortfarande nere men hoppas att det kommer att bli bättre till i morgon. Tycker inte om mitt tillstånd.

Hörs senare! 

Adem. Lugn inombords.Adem - Launch yourself

När jag bodde i Göteborg min första vända i Kortedala delade jag lägenhet med en tjej som hette Josefine. Hon visade mig en helt ny värld av musik som inte spelas på radion. Mina vyer var inte så vidgade inom musiken då och tack vare henne så lärde jag mig mer.
Jag fick en skiva av henne. Adem - Homesongs. Helt underbar skiva och jag kan lyssna på den i timtal. Gärna nu på hösten upprkupen  i min soffa med en kopp te...

En varm rekommendation.
Låten ovan kommer från Adems andra album Love and Other planets.

Kram
Ingen bra dag :-(

Jag mår inge bra i dag...det går ner. Jag har en djup svacka. Och i går som jag kände mig så pigg och glad. Tycker inte om svackorna. Beslutsångesten över allt möjligt får mig att bli deppad.
 Har fortfarande inte kommit in i duschen och jag som var uppe halv sju i morse. Snacka om att fastna. Grynet sover vid mina fötter. Antagligen dags att gå ut snart igen om jag skulle resa mig upp.
Känner mig som en skit. Är jag det? Varför kan det bara inte vara bra? Vill inte, orkar inte. Ska ju eller förresten bör ju lämna tillbaka en tröja på Gina  i dag men vet inte om jag klarar det...
Skit, skit, skit, skit....CRAP!!!!

Mamma ville att jag skulle komma och stanna över natten men jag klarar det inte. Suger. Hon är så snäll och go mot mig och jag vet inte vad jag ska ge tillbaka.

Känner mig som en inkräktare i T´s lägenhet. Märkte att han var lite irriterad i morse.Kanske var det trötthet.
Hur ska man veta?
 Kändes inte bra. Och nu blir det som en press att jag ska springa med min putstrasa och fixa med hela lägenheten. Det behövde jag inte göra i min lägenhet. Jag kunde bara vara om det kändes tungt. Va ska jag göra? Varför så svårt?

Jag älskar mina nära och kära men det känns somatt jag inte kan ge något tillbaka. Noll energi.
Snälla ge mig energi. Jag behöver det. Åtminstone lite för Grynets skull, hon har inte gjort något fel.


Grattis!!

Grattis på födelsedagen kära Björn!
Hoppas du får en underbar dag med kärlek, gemenskap och självklart paket!!!!
Det kan man ju inte vara utan. Men vad önskas? Jag har ingen aning om vad jag ska inhandla för något tills vi ska åka ner till Stockholm och hälsa på i helgen eller nästa.
Jag ska vara chaufför och det kommer att bli spännande. har lite svårt för vissa trafikregler t.ex. enkelriktat...eller enbart bussgator. När man vet att de leder direkt till slutmålet och så får man inte köra på dem...vilket sätt;-)!

Önskar dig en underbar dag och hoppas att solen skiner på dig nere i storstaden:-)


*Puss & Kram*Äntligen!

Har Ni sovit gott?
Nu har mitt lilla busfrö äntligen lagt sig till ro på tofflorna utan att bita i dem. I går kväll började hon med att bita i allt som händer, tofflor, byxor osv. Skitdryg liten trotsfröken men nu har hon lugnat sig så nu är jag glad.

Jag höll även på med T's överraskning i går. Förhoppningsvis så kommer den bli klar snart. Den blev liggande ett tag då jag lyckades göra fel men mamma hjälpte mig att rätta till det.

Vad händer i dag då? Jag skulle åkt till Mia i dag men jag har sovit på tok för lite i natt. Jag är så trött på att inte kunna sova  längre. Hoppas att jag kan få rätsida på det nu. Ska försöka lägga mig klockan halv tolv i natt. Precis efter att tösen fått mat och kissat. Vi behöver nog sova båda två faktiskt. Även T. Jag skulle verkligen vilja träffa Mia i dag. Det händer ju inte särskilt ofta längre. Vi får väl skjuta på det till söndag eller nästa vecka när hon hade tid nästa gång.

Måste åka till Borlänge i eftermiddag och lämna tillbaka en tröja på Gina, ska kolla om de har en halsduk som jag vill ha oxå. Skulle kika på deras hemsida i går men fick inte komma in. Ska försöka lite senare i dag... T skulle köra mig. tack på förhand. Han stackaren har fått ett knepigt schema på ett mycket knepigt jobb. Förhoppningsvis kommer att det bli bättre snart!

I dag är det dis ute men jag hoppas att det ska lätta. Hade tänkt ha klänning i dag.
Nehepp nu ska jag läsa Sofis mode.
Ha det gott!
Kram

Psst...

I går när vi var ute i solen och lekte jag, T och Grynet så passade jag på att ta lite kort innan mitt batteri dog. Men visst är hon fotogenique...Lilla Grynet 9 veckor gammal.

Hon följer vart steg jag tar och går gärna i mina fotsteg när jag tänkt använda dem men än så länge har ingen olycka hänt. I dag när vi strosade längs med strandpromenaden höll hon på att fälla mamma men som tur var har mamma bra balans och lyckades hålla sig uppe på fötterna. Och det söta är att Grynet inte har en aning om att hon går så vingligt fram...hon ser något intressant på vägen och måste självklart kolla in det, annars kan man ju missa något viktigt;-)

Vi tränar rumsrenhet, lite sitt men bara lätt samt att komma på inkallning. Försöka få henne att lyssna till sitt namn och såklart uppfatta det som något positivt. Sakta men säkert ska vi ta träningen som jag faktiskt ät nervös för. Tänk om jag gör fel. Men det får vi verkligen hoppas att jag inte gör. Det kommer att bli bra!!

Nu är det dags för det sista målet mat.
Kram


Ok.

I dag har jag varit på min andra pratstund med enbart en pratare dvs. min behandling har startat.
I dag pratade vi återigen om vikten av att äta mat och sova. Det vet jag redan men ändå gör jag inte som jag vet att man ska göra. Kroppen och knoppen samarbetar inte vilket leder till att det blir konflikter inombords. Jag lyssnar inte till mina egna känslor. Och det är vad jag ska lära mig. Bland annat. Det är mycket som ska benas ut och det känns jobbigt. Jag vet inte hur jag ska lära mig att lyssna på mig själv. Känns som ett stort mysterium. Kluven. Rädd. Fundersam. Ja...mina tankar snurrar i ett enda virrvarr men min förhoppning är att någon gång i mitt liv ska jag lära mig att lyssna på mig själv. Inte låta andra människor styra mina tankar.
Mitt mål är att inte längre vara fröken DUKTIG! Det ska bli ett slut på det. Hur lång tid det tar vet jag inte men jag hoppas och tror att jag förr eller senare kommer att klara det. Med Görans hjälp så ska vi fixa det.
Och jag vet att T finns där för mig!
Jag älskar dig!!

Göran har även skickat ett svar på min remiss till min läkare och förklarat situationen så nu får vi se vad han säger vid nästa träff. Känner mig nervös då jag tycker att det är så obehagligt att gå till sjukhus och vårdcentraler. Sen incidenten på akuten som väldigt få vet om så känns det extra gruvsamt. Panikångest är inget jag önskar att någon ska behöva uppleva. Den gör mig till en människa som jag inte trodde att jag var. Jag trodde att jag var stark som stretade på med mitt liv och jobb i ur och skur. Jag kunde fixa allt som jag blev ombedd att göra, jag kunde jobba dygnet runt, jag kunde få en ko att dansa limbo inför gästerna, jag kunde klara mig utan mat dygnsvis...jag skulle ju bara fixa något annat först. Jag lekte någon sorts Gud.

I dag börjar mitt förnuft att säga mig att jag inte kan fortsätta på samma bana, jag är en människa.
 En människa med känslor, tankar, sinnen och behov.
Jag är uppbyggd av flera olika delar men min invanda livsstrategi gör att jag varit något som inte är jag, inte är Ulrika. Min livsstrategi är inte enbart mitt eget fel utan kommer även ifrån min omgivning. Jag har sugit åt mig av beröm om hur duktig jag är som oftast kommit då jag jobbat mycket eller gjort något utan att lyssna på min kropp. Men personen som ger berömmet tänker inte på att det kan ge en negativ effekt, de vill ju bara peppa.
Om jag varit sjuk har jag trots de gått till arbetet med feber och där fått höra hur duktig jag är vilket jag då kopplat ihop med att det är bra samt normalt. Att alla gör det.
Men samtidigt så tänker jag efter och då känns det som att andra människor lyssnar mer på sin egen komunikation, om kroppen säger till hjärnan att den är trött så lyssnar knoppen och handlar genom att man går och lägger sig för att sova gott och vakna pigg och utvilad. Eller om magen säger att den är hungrig så handlar hjärnan och ser till att det kommer mat med näring och energi och man lyssnar då till kroppen i stället för att motarbeta dessa signaler och göra tvärtom som jag nu gjort i så många år. Sedan långt tillbaka i skoltiden.

I dag känns de som att resan börjar på riktigt!
KramJag ska ta mig ur detta som en stark och egen individ. Som den sanna Ulrika som är full av livsglädje, positiv och energisk.


Snart fika...


...ja snart ska vi ta en välförtjänt fika. Ska bjuda på min egengjorda brownie. Vet att mamma tycker om den så det är ett säkert kort;-)
Vi tog en lunch på Siljan i solen. Gott. Satt och pratade med en trevlig man som hade jobbat i hop med M på kiosken. han var riktigt rolig och verkar vara ett av Leksands bra orginal.
Efter lunch och negerboll, ja det heter så, så gick vi en långpromenad längs med strandpromenaden.
Visade mamma lite smultronställen som finns. Har varit jätteskönt. Grynet orkade inte gå hela vägen men har sovit behagligt i min famn. Nu har hon slocknat vid min fot.

Nej nu kallar sockret;-)
*Klem*

Hmmm.

Sol i dag igen! Yippie!!
Vad är detta...helt fantastiskt men man blir ju nästan chockad. Hela sommaren väntade vi på sol men hade ingen större lycka, tack och lov att den kommit nu så man får lite D-vitamin i kroppen. Man blir ju så otroligt glad. Snart borde kära mor vara på ingång också. Jag har hittills hunnit vara duktig i dag, diskat, snabbstädat, fixat mig själv...sånt som annars är en självklarhet men just nu är ganska tyngande saker. Har t.o.m. gjort min läxa. Vet ju med mig själv att jag ätit ruskigt dåligt men bättre det lilla än inget alls :-)

Grynet somnade precis. Typiskt. Jag som tänkte att vi skulle gå ut och njuta av solen en stund. Man måste utnyttja den så mycket man bara kan nu. Vet aldrig när den försvinner igen.

Nu kom mamma så vi ska umgås innan jag ska i väg.
Ha en underbar dag!!
Kram

Good morning!

Hej hej!
Nu har jag och sessan varit vakna en stund och vi har båda ätit frukost och hunnit varit ute en vända. Riktigt kallt och blött men frisk luft gjorde verkligen att man vaknade till vare sig man ville eller inte.
Nu sitter vi och kikar på Vakna med The Voice på femman. Förmodligen snart dags att gå ut igen så jag borde göra mig i ordning. Mamma kommer om någon timme och ska ta hand om tösabiten medans jag går till min pratare.
Och då kom jag på att jag måste göra min läxa nu. Det är tragiskt att jag inte ens har klarat av att skriva ner lite läxa varje dag. Så svårt är det inte. Bättra mig till nästa vecka. Hmm, ja de ska jag.

Hahaha, nu ligger hon och morrar åt sin lilla lila leksak. Hahahahaha!!!
Lättroad i allafall;-)

T har åkt till jobbet redan. Förhoppningsvis ska han bara jobba halv dag i dag. Men det vet man ju aldrig riktigt med restaurangbranschen. Opålitlig eller vad man ska kalla det.
Men hoppas, hoppas, hoppas!!!

Undrar vad man ska hitta på mer i dag då?
KramarDröm sött!!

Nu vill jag bara önska Er god natt och hoppas att Ni får söta drömmar!
Vi ses i morgon igen!
KramarLasagna...

I dag blev det mumsig lasagne till middag. T gjorde en jättegod innan han åkte och tränade med B, som jag sedan bara stoppade in i ugnen. Färdig när han kom hem...och den var supergod!!!!
Nu börjar jag klippa med fransarna och det börjar bli dags att gå till sängs. I morgon kommer mamma och ska vara lite hundvakt när jag går till min terapeut klockan 11:00. Har inte gjort min läxa tills i morgon men jag ska skriva ner den i morgon för jag vet att jag varit dålig på att äta även denna veckan. Vissa dagar äter jag ok medans det vissa dagar inte blir alltför mycket. Men jag är ju inte fröken hopplös utan anledning;-)
Efter pratningen ska vi väl ta en fika eller nåt...umgås. Vi får väl se. Det blir tredje gången mamma är upp hit. Men jag hoppas hon vågar komma mer nu när jag är sjukskriven. Nu är jag ju inte upptagen jämt med jobb och dyl.

Grynet blev väldigt trött efter fotbollsmatchen men fick något ryck här för ett tag sedan och var super kaxig...hahaha, nu gäller det att hålla henne på "jorden".

Tittade på filmen "Pay it forward" som gick på teve för en liten stund sedan och den är riktigt bra. Tanken i filmen är så otroligt vacker och man hoppas att det skulle kunna funka. Jag är dessvärre lite skeptisk men jag hoppas ändå:-)
I hope for a better world and if we all do something, that´s better than doing nothing.

Resultatet.

Jag visade min vågtång i från OBH nordica som jag inhandlat för ett tag sedan men har inte visat resultatet ännu...nu behöver Ni inte vänta längre.Bakifrån...
och framifrån.

Jag gillade att det blev så fin rörelse i håret, ser ut som naturligt självfall.
Detta kommer att bli en välanvänd produkt i mitt liv. Fick mycket beröm av de jag träffade denna dagen för mitt fina hår:-).

Kanske dags i morgon igen? Men först ska jag nog kasta i toningen som bara ligger och skräpar...har säkert tre olika färger på håret just nu, "så där" snyggt men jag vet ju att det går att lösa...bara jag som är lat. Mycket bekvämare att gå til Åsa som gör allt åt en samtidigt som man vet att slutresultatet blir väldigt bra. Men det får bli nästa gång.

Puss

Härliga söndag.

Vilken dag. Fantastiskt, Riktigt sommarvärme. Jag och Grynet tog oss ut efter hennes lunch och gick bort till gräset vid biblioteket där T, B och S mötte upp oss. Trevligt sällskap och vi satt i gräset och njöt av solen. När klockan närmade sig tre gick T och jag hem för att hämta bilen. Sedan åkte vi till Insjön för att titta  på T, P och M som spelade fotbollsmatch. Solen sken och det var så varmt och skönt. I andra halvlek somnade tösen bakom T's rygg tills matchen blåstes av Insjön vann med 4-0.

Kom hem för en stund sedan och vi gjorde lasagne. Den ska ini ugnen om en kvart ungefär för sedan kommer T hem som är och tränar just nu. Han är så duktig. Önskar att jag också kunde ha lust att träna. Men det kanske kommer...får väl sikta in mig på att starta vid nyår för att komma i form till beach 2009.

Just nu sover sessan och jag fastnade framför Saltön.

Har Ni haft en bra dag?? Och vad har Ni gjort??
Kram

Sunshine...

Det är så vackert väder ute och då min dator strulade med mitt inlägg i morse klockan sju så är jag bara inne för att önska Er en bra dag!!! Njut av solen medans den är framme :-)
Kramar
Tack för i dag!

Nu är det tack och god natt för i dag. Det har varit en underbar dag och vi ska nu försöka krypa i säng för att få
ny energi till morgondagen.
T har kommit hem och kikar på film. De övriga hade varit tre liter före alkoholmässigt så han gav upp.
 Men jag tror att han haft trevligt i allafall och det är huvudsaken. Även om jag misstänker att han önskade sig
en riktig fylla.

Ses i morgon!
*SOV SÖTT*

Permanent vacation

Denna  klänningen från Permanent vacation skulle passa perfekt nu till stövlar eller ballerinas en varm höstdag. En perfekt blommig klänningi blått, me like!!!Bild lånad från permanentvacation.se

Dessvärre hör den till deras sommarkollekton nu 2008 så jag är tveksam till att den finns kvar i butik, tyvärr!
Men jag ska hålla utkik efter något fint blommigt tyg i denna stilen och sy min egna klänning.
Lättaste sättet att få vad man vill ha, precis som man vill ha det:-)


Film på tv.

Just nu visas Lilja 4-ever av Lukas Modysson från 2002 på SVT 2.
Helt sjukt hemsk film alltså. Men ändå vill jag rekommendera Er som inte sett den att se den. Ibland behöver man komma ner på jorden och sluta tjata om sina egna I-lands problem. Det finns massor av människor som har det sämre/värre på många olika sätt och vis. Detta är ett av dem. Första gången jag såg den var på en biograf och jag kunde inte se klart den utan var tvungen att gå ut.Men helt klart se den.
Reagera och vakna upp om du inte redan gjort det
.


 


Två saker...

...som jag önskar mig antingen av mig själv eller som paket;-)


Laura Mercier Creme Brulee
COW parfymeri.se 500:-

Zooma

Taklampa STORM
Ellos 499:-

E de ingen där ute som är sugen på att ge mig ett paket...snälla!!!

HAHAHAHAHAHAHAHA, skoja bara...men när jag får pengar så ska jag köpa...det förtjänar jag;-)

*puss*

Nytt smink...

Här kommer lite av det sminket jag köpte när jag var i Stockholm i onsdags. Allt är inhandlat på COW parfymerier av den underbart trevliga Wenche som hjälpte mig för att få den perfekta maken till min hud, mina färger och förutsättningar. jag som alltid tyckt illa om min hud och drömt om en felfri fick enormt mycket beröm för min släta hud och att den var genomskinlig. Hon visade mig att jag inte ska använda så täckande make up utan låta min hud lysa igenom. Tack för det tipset! Nu ska jag sluta täcka över min hud så mycket och försöka lära mig att få det som perfekt som proffset:-)

Vincent Longo Liquid Canvas Healthy Fluid
440:-
Vincent Longo Day Play Blush i färgen Temple Peach
350:-


Vincent Longo Lipstain Lipstick SPF15 i färgen Love Toast
230:-Laura Mercier Under Cover Pot
310:-Laura Mercier Foundation primer
300:-Laura Mercier Eye Basic i färgen Flax
270:-

Hittills har min egna försök blivit helt ok. Men jag antar att det kommer bli bättre med tiden:-)
Alla priser ovan har jag plockat i från www.cowparfymeri.se , så vitt jag minns det så är priserna lägre när man handlar direkt i butik, dock är det ju väldigt smidigt nu när man har en bit att åka och vet vilka nyanser man ska använda.

Kan verkligen rekommendera ett besök på Mäster Samuelsgatan 9 i Stockholm!!
*kram*

Skor...

...som jag vill ha. Tänker jag efter är det väldigt mycket jag vill ha men dessa har jag siktat in mig på men inte lyckats hitta på någon av de utvalda Din Sko affärer jag har varit på. Snacka om otur;-)

DS_239866_A.tif

Din Sko 599:-

Den är så snygg och skön, provade den nämligen i Stockholm men kunde inte bestämma mig och dagen efter hade jag ångrat mig men ingen butik i närheten hade den inne och dessvärre inte på
dinsko.se heller.

Men jag har tur som en tok i dag!!!
Gick in på deras hemsida igen för att jag skulle hämta bilden och då hade de fått in den i min size...yezzzzz!!!
Så nu är den beställd och kommer någon gång i nästa vecka.
Snygga till både byxor och kjol så denna typen av skor kan jag verkligen rekommendera i höst:-)

*Kram*

Gott!

En promenad så här på lördagskvällen har varit jätteskönt , inte så mycket folk ute och massor av frisk luft. På något sätt känns det konstigt att inte festa en lördags kväll som m¨nga andra och som jag gjorde för några år sedan. Kan ibland kännas ensamt men samtidigt så tror jag att det passar mig väldigt bra just nu i livet. Vi gick bort till biblioteket där hon fick vara lös på gräsplätten och hon följde mig hela tiden. Vi gjorde lite lätta kontaktövningar och det gick mycket bra. Det är ju så viktigt att man inte tränar för mycket när de är så här unga...kommer ju inte ihåg så mycket...men det kommer:-)

Nu sover hon vid mina fötter, sååå söt!!

Kanske lite popcorn nu*kurrar i magen*...smaskens;-)
*Kramar*


Hallo!!!

Nu ligger tösen och sover nedanför mina fötter, hon är så trött då vi har varit ute ganska mycket i dag och njutit av det fina vädret.Solen har strålat och det har varit riktigt varmt.
Jag har kikat lite på en dvd som jag fick med av Inger i går och den heter Välkommen valp. Den handlar om allt möjligt som försäkring, sjukvård, vett och etikett m.m.
Nu sover hon men så fort det vaknas så ska vi springa ut få se om hon klarar av att kissa ute. Hahaha, men hon är fantastisk som hela tiden kissar på den utlagda tidningen.Pratade med Inger i telefon för en liten stund sedan, hon var nyfiken på  hur det gått för oss med resan, nya bostaden och allt som hör till. Men hon blev glad och kände sig trygg när hon fick höra att allt gått bra.

T har gått på innebandy med lite vänner och sen ska de ut i kväll. Jag hoppas han får roligt. Undrar om han ska sova hemma här eller på Sveagatan? Jaja, det visar sig väl. Själv vill jag ha en en gotte kväll. men jag har bara m&m som är T's och sen ska jag se om jag har något gott hemma i min lägenhet. Vi ska förbi där en sväng och plocka upp lite kläder. Jag och Grynet. Tänk nu är vi två...jag är inte ensam. Nu svider inte vännernas försvinnande lika mycket.

Vill ha en butt med Ben & Jerry...hmmm...jaja jag får väl drömma.

E om du läser det här...jag har inte svarat på msn då min dator håller på med uppdateringar nu under några dagar och den lever då sitte egna lilla liv. Men jag tänker på dig och kontaktar dig snart! Hoppas allt är bra i alla fall.

Nu ska jag göra lite middag sen är det dags att gå ut i friska luften.
*Puss å Kram*

Välkommen hem Grynet!!!

Nu har VI kommit hem till Leksand.
Jag + Grynet Molvig.
Jag plockade upp mamma i morse och vi for ner till Stockholm via Uppsala. När vi kom ner så var klockan inte så mycket så vi valde att åka in till Vällingby centrum och strosa runt lite. Åt lite lunch på en multirestaurang som har allt men vi valde thai. Smakade mycket bra.
Efter letade vi efter mina skor på Din Sko men de fanns inte dessvärre, blev riktigt besviken men jag hoppas att de kommer in i Borlänge snart.  Däremot hade jag bättre lycka på gina tricot där jag hittade den farfarskoftan som jag redan köpt men ska lämna tillbaka för den är för stor...så nu fick jag den i small!!!!

När klockan var halv tre så begav vi oss bort till Hässelby och hem till Inger & Anders samt alla vilddjuren. Blev så varmt mottagen och det gjorde att man kändes sig så lugn. Vi kollade till småpluttarna och gick sedan in i vardagsrummet och skrev alla papper samt hade en genomgång av tips och trix. Fikade lite grann men jag var så nervös att jag bara drack mitt te men glömde att ta av kakan som de bjöd på...det var inte likt mig, eller hur;-)?

Sedan när det var dags och åka så fick jag och Grynet posa för fotografen Inger som ville föreviga ögonblicket. Installerade Tösen i transportburen med sin snuttefilt och the rat så hon skulle få doften av sina syskon,
mamma och mormor.
Kramar och sen gav vi oss av.
Grynet pep och gnällde i början men mamma satt och pratade med henne så hon lugnade sig efter tio minuter ungefär. Lekte en stund med the rat och sen sov hon...hela vägen till Hedemora. Där släppte vi av min gulliga mamma som åkt med mig upp och ner, tack så jätte mycket för hjälpen!!!! Du är guld värd!!!!

Jaha, sen var det bara sista  timmen kvar i bilen och tösen somnade omgående när bilen åter började rulla:-)
 Ingen åksjuka hade hon heller förräns vi parkerade hemma på gården...stackars stumpan men sen blev hon pigg och kry efter lite friskluft. otroligt nyfiken på lägeneheten och T men efter att kastat i sig maten så vilar hon nu.
Kom och kröp upp i mitt knä...och ligger nu som en boll och sover.

Nej nu ska jag lägga mig och gosa med Grynet:-)
Vi ses i morgon!!!
*Puss och kram*


Today is THE day!!

Dag 0, finally!
Jag ha faktiskt sovit några timmar i natt och var inte dödstrött i när klockan ringde;-) Nu har jag precis gjort mig i ordning och det är dax för mig att sätta mig i Doris och dra mot ny destination!!! Om ett fåtal timmar har jag min lilla tös i mina armar och jag längtar så enormt mycket. Känner mig lite hemsk som ska ta henne i från sina syskon och framförallt hennes mamma men jag hoppas att det går bra. Min kära syster skickade precis ett mess att vi skulle köra försiktigt och ett lycka till med tjejen!

Kommer nog inte få i mig frukost men lite proviva ska jag väl kunna klämma i mig;-) Bra för magen och knoppen att få något i magen som den kan "arbeta" med. Lyckades inte äta mer än en pizza i går så de behövs nog...T fick resterna men vet inte om de var så lockande då jag lyckades pilla i mig alla kanter så han fick kantlösa rester. Hahaha, hoppas det smakade i af;-)

Ni får ha det så bra i dag!!! Här får Ni en bild av Min tösabit, dock ser hon lite skeptisk ut;-)

Puss Puss

Tada!!!


I morgon gäller det. Klockan kvart i åtta ska jag sätta mig i Doris och köra till Hedemora för att plocka upp mamma.
Sen är kompassen inställd på Stockholm.
Oooiiiihhhh, som jag har längtat och haft min nedräkning men nu är det inte många timmar kvar. Jag har nog inte förstått det ännu och kommer nog så inte göra förrän jag står där hemma hos Inger  & Anders.
Fick fler bilder i dag...så söta!!
Packade upp transportburen för några timmar sedan och den ser så stor ut men samtidigt så köpte jag storleken större så att tösen har lite att röra sig på om det blir utställningar och dyl. Om man skulle välja bur så var hon mer viktmässigt anpassad för den minsta buren men jag tycker ändå att den här storleken blir bra och valde den i samråd
med butikspersonal.

Nu ska jag knalla ner och hämta den sista tvätten. Har egentligen en maskin kvar men jag orkar inte sitta uppe och vänta, kanske så trött att jag skulle kunna somna.
God Natt & Sov Gott!!!
*Kramar*Här har min söta tjej(närmast kameran) dragkamp med sin böder.
Jag undrar vem som vann, det är ju trots allt två mot en;-)

Kladdkakemuffins...

...yummie!!!!

Ingredienser:

2st ekologiska ägg
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
0,5 dl matolja
1 dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 st nypa salt
100 g mörk choklad, 70%

1. Ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, socker, vaniljsocker tills det blir vitt och pösigt.
3. Smält smöret, häll ner oljan och sirapen i smöret och blanda sedan ner det med äggsmeten.
4. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt i en separat bunke och vänd därefter ner det i smeten.
5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad, därefter ner i smeten.
6. Placera ut formar och fyll dem till 2/3 med den kladdiga smeten.
7. Grädda mitt i ugnen ca 12 min.
Hellre ta ut dem för tidigt än för sent;-)

Garnera med grädde och färska bär.
Avnjut!!!!

Ps. Dessvärre har mina foton på dessa godsaker försvunnit någonstans...
men lägger in dem så fort de är i mina händer igen:-) Ds.

Vilken dag...

...vad ska man säga om gårdagens resa till Stockholm. Det var jätte trevligt och jag kände faktiskt att jag behövde komma bort i från hemma om så bara för en dag. Jag strosade på stan och träffade min vän Johan som alltid finns där för mig, helt underbar. Även om vi inte träffas och pratar jätteofta så är det alltid lika roligt och man känner sig alltid
trygg i hans sällskap.
Hoppas bara att jag ger något tillbaka men det tror jag att jag gör även om det är han som är bäst på att slå en pling. Jag är helt värdelös på det men då är det tur att det finns riktiga vänner som härdar ut mitt slarv. Det är ju inte det att jag inte bryr mig om dem utan jag är bara helt enkelt fröken HOPPLÖS!!!
Jag shoppade med mig lite saker hem som jag inte hunnit packa upp ännu men efter detta inlägget så blir det ett riktigt städryck så att T åtminstone tycker att det är rent och fräscht när vi nu ska "byta" lya under en tid tills jag hittat en ny bostad till mig och sessan.
Berättar mer om mina grejer senare...

I allfall så sa jag och Johan farväl och jag skulle bara köpa med mig lite pommes på tåget...
vad jag kanske ska tillägga är att jag under dagen ätit medicin för att dämpa ångesten men den gör också mig väldigt trött och förvirrad vilket i går resulterade i att jag tittade på klockan och registrerade att det är ju lungt tills tåget ska gå...
men min hjärnan blandade i hop alla siffror på klockan och när jag kommer gående på perrongen så åker tåget i väg.
Självklart förstod jag ingenting.
Tittade på klockan en gång till och då insåg jag att det var katastrof, för detta var det sista tåget till Dalarna. Jag blev panikslagen och ångesten kom som ett brev på posten men all min rädsla fick mig på något sätt att tänka och jag lyckades hitta ett tåg till Sala. Väl på plats i Sala så kom min underbara mor och hämtade mig*tack för att du finns* och vi for hem till Hedemora.
 Hade liten kort mysstundoch käkade en macka och sen kom T (tack)och hämtade mig. 
När jag kom hem var jag så slut i kroppen efter alla spänningar jag hade så efter en liten tablett sov jag som en gris. Skulle nog kunna sovit fortfarande om jag inte blivit väckt av klockan i morse.

Klockan 09:45 var jag hos Åsa, min underbara frisör och hon klippte igenom mitt hår som var hemskt slitet
men nu känns det som nytt.
Då jag nu håller på att spara ut min lugg så känns den rätt B för stunden men hon gjorde en liten fläta som blev jättebra, hade jag haft lite make i dag hade jag känt mig jättesöt.
Vi hade en liten pratstund och det är skönt att prata med henne, hon lyssnar och kommenterar i bland, berättar ur sitt eget liv osv. Så som jag vill att det ska vara så att det  inte handlar för mycket om mig och hur jag mår utan även om den personen jag träffar så man får höra hur andra mår och lever, både positivt och negativt. Kanske kan jag inte vara den mest stöttande vännen för stunden men jag gör så gott jag kan om det handlar om någort tråkigt, jobbigt m.m.
Om man är en riktig vän så både ger och tar man dvs. att man ställer upp för varandra.
Dessvärre ganska få som förstår innebörden av det och bara tar, tar , tar men aldrig ger något tillbaka.

Tack, Åsa för pratstunden, du är verkligen en jättegullig tjej precis som jag sa till dig innan jag gick, glöm aldrig det!!!

Ha målat klart sista stolarna i dag hemma hos T och tog en vända till på köksbordet. Kommer bli tokfint när det torkat. Lite antik/rustik vit känsla får man när man tittar på det. Inte nytt och fabriksgjort utan snyggt!

Nu får jag ta mig i kragen o göra de som göras ska för att sedan med gott samvete kunna åka hem till T och
kika på Idol...
Hoppas Er dag börjat bra och fortsätter ännu bättre!!!
*Kram*

05.30

Har sovit en timme i natt. Så segt. Tanken att ligga kvar o sova fram till åtta slog mig men jag viftade bort den. Då kunde jag tagit ett senare tåg. Men bättre att sova på tåget ner(3 timmar) och sen ta tidiga tåget hem så kanske jag kommer i säng i kväll. Ska trots allt upp i morgon med.
Dock inte så här tidigt;-)
Nehepp, nu ska jag knata neråt. Måste köpa en biljett oxå. Skulle gjort det i går men jag kunde ju aldrig bestämma mig så när T svängde förbi på stationen så var det redan låst.
Typiskt!

Jag hoppas Ni får en bra dag!
*Puss o kram*


Stockholm i morgon!!!

Nu har jag bestämt mig. När mitt humör är så bra så ska jag passa på att att mig  utanför leksands kommungräns. Imorgon bitti klockan 07:10 tar jag och sätter mig på tåget till storstaden. Det ska bli skönt och jag ser faktiskt framemot det enormt mycket även om jag inte är ett dugg sugen på att kliva upp så förbaskat tidigt. Men det är väl så att jag kan slumra på tåget hoppas jag. Ska inte glömma en bok och mp3 spelaren.Tänk att behöva lyssna på någon som snarkar hela resan...
T kom förbi en kort stund, antagligen för att kolla så att allt var bra och att jag ätit. Och de hade jag. Han är så snäll att jag inte tror han är medveten om det själv:-)
Jag älskar dig!
Och nu ska jag krypa i säng som jag lovade dig!
*Pusspuss*

Ps.Jag lovade ju att berätta om min vän, men jag tar det antingen på torsdag eller i morgon natt när jag kommer hem. Det kommer! Ds
.

3 dagar kvar!!

Nu är det bara 3 dagar kvar och fjärilarna är helt fyllesnurriga i min mage...det ska bli så roligt! Pratade med Inger för ett litet tag sedan och det känns som att jag har hittat en mycket bra uppfödare. Hon är underbar som människa och förstående. Hon berättade i dag att hon har varit lite velig angående vilken valp hon ville behålla men att det stått mellan min tös och den mörka. Men till slut hade hon valt den mörka så jag får en liten vetefärgad tik som tydligen var helt underbar i psyke o temperament.
Hon är även döpt i dag efter sin tur till veterinären och hon heter nu "Red Spiders Grynet Molvig", e de inte gulligt så säg!!! Har nu mer beslutsångest om det ska bli Greta eller Grynet, någon som vill hjälpa till?? Vad tycker Ni?

Ska nog faktiskt hoppa i säng nu och fundera lite mer på det här med namn. Sov så gott!! Kram kram

Ohoj!

Tiden har runnit mellan mina fingrar i dag men trots det känner jag mig ruskigt effektiv. Sov ganska länge efter mitt totala haveri i går. Kunde inte somna i går och det var inte bättre att jag planerat att åka med tåget bort klockan 07:00. T hörde av sig o försökte trösta mig men sen sa han åt mig att pallra mig hem till hans place så de gjorde jag... Så i natt sov jag borta.

Vaknade sent och funderade på om jag skulle gå upp eller ligga och gro i sängen men beslutade mig faktiskt för att ta mig in i duschen. Efter det städade jag T's crib...skåp, rubb o stubb. Riktigt fräscht. Och sen köpte jag mer färg o målade återstående. På torsdag blir det stolarna en sista gång sen e de klart!!!! Oihhhhh, ska bli så roligt att ställa allt på sin plats igen fast i ny "klädsel".

Bokade klipptid i dag hos käraste Åsa. Hon är så snäll och omtänksam. Gillar henne! På torsdag ska jag ta bort det slitna sen blir det färg hemma!

Pratat med försäkringskassan också så nu ska jag bara fylla i det sista och skicka in papperen. Skulle behöva pengar framöver så det vore trevligt om de vill dela med sig till lilla mig. Tycker inte om att vara beroende men vad ska man göra? Den 16 oktober går min provanställning ut vilket betyder att jag ska ha blivit uppsagd i dag...men så blev det inte så nu är jag tillsvidareanställd. Vet inte om min chef vill ha kvar mig men jag kommer aldrig kunna jobba där eller inom restaurang igen. Vi får väl se hur det slutar?!
Stooora kramar

Tisdag.

Dagarna springer i väg. I går var ingen bra dag och i dag har det börjat så där faktiskt. Ska springa ner till tvättstugan nu o kolla om jag kan få rena kläder. Efter det så ska jag åka hem till T . Måste tvinga mig att göra lite ärenden först bara. Men sen måla och göra klart i T's lägenhet som jag håller på att städa och plocka i ordning i. Har jag tur finns de färg i samma nyans på måleriaffären där vi handlade sist. Oturligt nog när vi va in i går så hade de ju bytt leverantör...men hoppas hoppas hoppas!!! Skriver mer senare! Ha det så gott i dag!
Kramar


Förresten terapin..

..hade mitt första terapisamtal med Göran i dag och det gick bra. Vi började prata om kosten och det sitter nig djupare in än jag vill att det ska göra...hmm...kan jag återkomma i morgon om  vad jag tänkt på? Snälla?

Ska då berätta om min vän som jag pratade med i dag...
Sov sött!

Behöver en lya nu!

I dag är en riktigt trist dag. Life sucks. Jag känner mig pressad till saker som jag inte själv är redo för men jag vågar inte riktigt säga det för då är jag rädd att jag blir ännu mindre älskad. Jag har en lägenhet som man inte får ha djur i, på fredag har jag en hund vilket betyder att jag inte har någonstans att bo. Vet att jag kommer att må otroligt dåligt över att behöva smyga med sessan och det vill jag inte behöva göra. Det suger fett. Självklart är jag inte så dum att jag inte fattar att I denna hålan så får man inte en ny lägenhet bara så där...men i bland kan man väl ha turen på sin sida?!

När jag och T skildes åt nu på kvällen kändes det inte bra. Som om han var irriterad på att jag inte mår bra och det känns så där faktiskt. Han var säkert inte det men inombords känns mitt hjärta och min själ så söndertrasat nu att jag inte vet vad som är rätt och fel längre...

Har lust att bara fösvinna här i från om så bara för en dag...kanske det jag ska göra i morgon...
Men ahhh, nu kryper beslutsångesten i kapp mig...blir galen...
varför så osäker.
Man lever bara en gång och ska väl passa på att njuta av livet, inte sant?

Ska nog försöka krypa i säng nu o kliva upp me dtuppen i morgon...
G´natt!


Error på Ullis.

I dag är det Error över hela mig. Så himmelens trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Ska snart gå bort till min "pratare" och redovisa läxan sen blir det nog hem och ta en power nap. Har försökt sova hela natten och klockan 8(ungefär) i morse kändes det som att någon klubbade ner mig så när klockan ringe vid halv tio så blev det snooze i åtminstone 40 minuter, gött!!

Nu måste jag avsluta och skynda mig lite.
Syns senare och ha en underbar dag:-)
Kramar

Nu.

Nu är det dags att kasta in handduken och nanna. Klockan har en förmåga att springa i väg på kvällarna;P
Har mycket att göra i morgon. 
Läxan var klar innan klockan 23:00 nu i kväll som jag hade lovat T.Vad duktig jag var eller hur? Brukar alltid vara en sån tidsoptimist att mina planer spricker i slutändan.

 Oooops, vad det kan låta mycket bara av att äta på ett litet grönt äpple. Slurp, slask, smack...
men det bjuder jag på, moahahaha.

Sov så gott och dröm söta drömmar!!
Det ska i allfall jag försöka göra:-)

*Hugs & Kisses*

Lite mer musik:-)
Me like a lot!

Min lilla sessa:-)

Här kommer de första bilderna på min lilla prinsessa som kommer att flytta hem hit till dalarna på fredag;-)
Min snuttekaka är den lilla vete färgade tjejen, 8 veckor gammal på bilden.Undrar vad det ena lilla busfröet har stoppat i munnen??

Blev så glad när dessa bilder damp ner på mailen...tack Inger & Anders.Detta är en bild på valparnas mor.
Red Spider´s Anna-Karelia.
Kallas även för Ebba.
(Bilden lånad av Red Spider´s kennel.)

Nu är det bara 5 dagar kvar!!!!! Yippie!!!!
*Pöss*
Miss Li


 


Miss Li - Oh boy
Live Allsång på Skansen 2008

Kan man bli annat än på sprudlande humör;-)?
*Enjoy*

Jag gjorde det!!!

Gick ut och gick en kortare sväng ute i den kyliga men friska luften och det var välbehövligt. Förstår inte varför det ska vara så svårt att lämna datorn och gå hemifrån. I morgon ska jag gå upp tidigt eller ja, hysfat tidigt i allafall för jag har ett samtal klockan 11:00. Min behandling börjar då.
Sååå nervös men det ska nog gå bra och jag tror inte Göran kommer bita mig.
 
Vi har ätit mat som smakade mycket gott. Det blev risoni med broccoli och kassler. Tyvärr orkade jag inte äta upp men jag får väl bättra mig i morgon:-)

Hittat massor av kläder i dag som jag önskar mig men kommer bli ruinerad om jag ska köpa alltihopa. Jag kom då under tiden fram till att jag är inne i en klänningsperiod och önskar mig mängder utav klänningar som jag kan ha till mina stövlar alternativt klackar. Kan inte bestämma mig om jag ska satsa på stövlarna från Ecco i brunt eller leta reda på ett par med en klack?? Det är ju snyggt både och...beslutsångest!
*Help me*

T spelar poker nu, han plockade med sin egen dator och sitter framför den och jag har faktiskt lite tråkigt. Eller ja inte just nu men när jag skrivit klart, vet inte vad jag ska göra. Kanske titta på något avsnitt av The Hills...

Var precis inne på Cow parfymeriers hemsida och undrar om ni har någon kunskap om Laura Merciers foundations?


Laura Merciers Oil Free Foundation


Har bestämt med T nu att vi ska åka in till city på fredag innan vi hämtar lillsessan och då ska jag kila in på Cow och även Zara för att se om det finns lite snygga klänningar och koftor.
 Det ska bli roligt och hoppas veckan kommer att gå snabbare än snabbast.

Fast måste försöka åka till mamma någon dag så jag kan bli klar med T's överraskning.
Handmade by Ullis;-)

Nu ska jag göra min läxa tills i morgon.
*Krams*


Titta, titta, titta...

...vad jag har hittat!!Kolla in klänningen, utmärkt tll stövlar, strumpbyxor och kanske en kofta...
Den blir min/din för 799:- på www.ellos.seDessa gummistövlarna skulle jag kunna tänka mig nu när hösten anlänt och jag ska gå ut och gå med min lilla sessa i ur och skur. Varför inte göra det och samtidigt vara vädermässigt rätt klädd och se bra ut på en gång?
Kostar 299:- och även dessa hittar du på ellos.se

Ok, jag ger mig. Nu ska jag gå ut och gå, inga fler ursäkter;-)
Jag har nu stängt ner alla fönster på datorn och ska nu gå.

See ya later!
Frisk luft.

Nu har T åkt till brandstationen för att träna med B. Själv ska jag nu masa mitt feta arsel ut i den friska luften. Väldigt seg i knoppen i dag men det är ju trots allt söndag, hahaha. Det märks att man börjar bli gammal när man inte ligger bakis vareviga lördag och söndag;-)
Mina söta ljuslyktor ska jag tända när jag kommer in och sedan mysa ner mig i soffan. När T kommer hem ska vi laga lite middag och kanske se en film.

*Kramar om*


Daydream.

När jag fick mitt paket från Eleven.se så glömde jag faktiskt  att berätta om en sak till som jag köpt. Och det var en denna sovmasken(eller vad man nu ska kalla den) från Daydream.Den är så underbart söt så jag bara var tvungen att ha den och har nu sovit med den en natt. Otroligt skönt att det blev helt mörkt dessvärre så sov jag inte så superbra den natten men det tror jag inte hängde på masken precis utan snarare på alla tankar som virvla runt i mitt huvud om allt och inget.
Ska använda den några nätter till sen kan jag göra en liten utvärdering.
Jag kan tänka mig att det är otroligt bra för ögonen att det blir totalt mörker för då kan de slappna av helt och hållet, vilket måste resultera i att hjärnan också kan slappna av på ett helt annat sätt.
Någon annan som har erfarenhet av att sova med "mask" för ögonen??
Blev sömnen bättre eller sämre? Mer utvilad osv?

Om jag mot förmodan inte skulle vänja mig så får jag väl använda den när jag reser åtminstone. Då reser jag åtminstone snygg:D

*Puss*

Muffins & Bullformar.

När jag och min kära mor var till Västerås föregående vecka så köpte jag nya muffins & bullformar på Designtorget.
De heter Kala:s får:m och kostar 45:-/ask. De fanns i massor av olika fantastiska mönster men då min ekonomi är lite begränsad så köpte jag enbart två olika. En lite mindre till mina underbara kladdkakemuffins och den större varianten till antingen muffins eller stora kanelbullar kanske.
 Förslag på något annat smarrigt jag kan baka kanske??Underbara  formar som förhöjer bakningen ännu lite mer:-)

Take care!!
*Kram*

Fotografier...

Jag håller på att lära mig fota och övning ger färdighet, eller hur?

Dessa korten är ett urval av de jag tog  i går på min lilla promenad:Höstens färger börjar komma sakta men säkert och det är underbart vackert!Oskuldsfull & vacker
Utsikt över Siljan.

Lugnt och stilla.


Ja, detta var ett fåtal av det jag fotade i går kväll på min höstpromenad.
Hoppas ni fann något Ni gillar.

Nu ska jag väcka T som tagit en "powernap".
Syns senare;-)
Jag ska bli miljonär och gud.

Jag har kommit på det! När jag nyss hade mitt lilla städdamp så kom jag på att jag ska bli miljonär så att jag inte behöver vara orolig för pengar men ska samtidigt inte slösa dem. Bara ha en försäkrad framtid. Sedan ska jag bli gud och hjälpa människor inklusive mig själv så att man inte har så mycket motgångar på en och samma gång, vad tycks om det? Hahaha, det skulle vara något;-) Men seriöst så ska jag försöka ta mig i kragen och ringa till min hyresvärd i morgon och säga som det är, det kan liksom inte bli mer fel än det redan är...
Wish me luck...

T har kommit hem från fikan nu med sina vänner. Jag vet inte om jag har några riktiga vänner och det känns ganska tragiskt. Ingen som bryr sig om mig nu när jag mår dåligt i allfall. Tror jag är en sådan människa som folk umgås med för att jag får dem att må bra och sedan när jag inte orkar det en period så är det ingen som finns där för mig. Ta mig inte bokstavligt på orden men hon som jag trodde skulle finnas här gör det inte men en person som jag bara trodde bara var en bekant har brytt sig på ett underbart sätt. Jag gillar henne, har så alltid gjort och kommer att ställa upp för henne så fort hon behöver mig.
 Det gör lite ont inombords att inse men tiden läker alla sår och så även för mig.

Nu ska jag sluta vara bitter och ledsen, kram


Söndag.

Jaha, då är det alltså söndag. Och jag har nyligen kommit ut ur duschen. Nu ska jag bara fixa håret och sedan försöka ta en liten promenad. Solen skiner inte i dag tyvärr men jag tror att det är sådär höstmysigt ute:-)

I torsdags gjorde jag en äppelpaj på kvällen och den smakade mumsfillibabba. T sa att den var godare än äppelpajen dom har på hans jobb och den är gjord av en person som är utbildad till att göra just sådana saker. Så lite mallig blev jag trots allt.Ogräddad äppelpaj a la Ullis!!
Ett försök att föreviga att det var jag som gjort denna pajen, helt på egen hand.
Kan själv...;-)

Vi klämde i oss hela pajen själva. Dessvärre blev de köpe vaniljsås då det inte fanns varken grädde eller vaniljstång hemma. Men det funkade bra ändå.
Gjorde ju även mina egna köttbullar på 1kg färs och det såg ut så här innan stekning:Åt mina första i förrgår och det var riktigt bra bullar...
återigen, Kan själv:D


Nehepp, nu ska jag fixa mitt hår med mina nya mackapär.
Ha en bra dag!!


Kväller igen...

...det blev målning hemma hos T i dag igen. Dessvärre tog färgen slut så jag kunde inte måla bordet men tre stolar är nu helt klara och ska bara torka. Så måndag morgon bär det av till färg affären för att införskaffa lite mer färg till de sista två stolarna samt bordsskivan lager två. Ska bli så roligt när det blir klart och kan fixa så det blir snyggt i köket. Efter det så blir det byrån i hallen som ska få lite färg på sig. En liten make over vilket behövs när man inte är ett direkt fan av "träfärg" blandat med annan "träfärg". Funderar på om inte beige eller ljusgrått skulle kunna passa T.

Innan jag knatade hem till T(som var på jobbet) så tog jag en impulsiv liten promenad då det var sådär höstigt kallt i luften. Kunde inte låta bli och som tur var hade jag kameran med mig så jag fick lite kort med mig hem men det får dokumenteras i morgon. T beslutade sig för att sova hemma hos mig vilket betyder att han vill att jag ska hoppa i säng nu. Positivt är att han överlevde dagen och den blev inte fullt så illa som han fasade i går. Men trött är han så tänkte vara lite snäll och ge honom en ryggmassage med avslutande ansiktsmassage, sen sover han gott!!!

Nu är det 6 dagar kvar...det minskar!!!! Och jag är tok nervös...kommer skallra tänder på fredag vid 14-tiden...hahahaha.

En underbar bild på mig & T.
Jag älskar dig!!!

Nu är det dags för mig att vara en snäll och gullig flickvän!!!
Sov sött!!
*Kram*

Njut...

...här kommer lite skön musik från en tjej som får mig att må bra...
 


Ha de så gott!!

Sovmorgon...hmmm...

I dag blev det sovmorgon då jag lyckades sitta uppe framför datorn ganska länge i natt. Solen skiner och jag har inte kommit utanför dörren ännu. Har inte ens fixat håret eller ens naglarna som jag borde ha gjort vid detta laget. Känner mig hopplös emellanåt. Men men, får väl fixa frillan lite lätt och sen gå hem till Thomas och måla färglager nummer två. Skulle faktiskt vara ganska skönt och ha det gjort i dag.

På tisdag funderar jag på att ta tåget till Stockholm för att shoppa lite små grejer som inte går att få tag på här uppe i skogarna:-). Jag skulle vilja införskaffa make up från laura mercier men vet inte vilken ton jag ska ha på min foundation annars skulle jag kunna beställt den över nätet*typiskt* och även shoppa från Zara som inte är etablerat här ännu. Man kan ju hoppas att de kommer uppåt snart. tack och lov är det inte superlångt till Stockholm utan tar ca tre timmar med tåg, skönt att slippa leta parkering för det kan kännas ganska lönlöst om man inte vill bli ruinerad;-)
Vi får se hur det blir men det hade varit roligt.

Kommer att åka till Stockholm på fredag för att hämta lilla sessan men då vet jag inte om jag är så sugen att åka in till stan först. Måste gå upp så himmelens tidigt då och jag som vänt på dygnet...hmmm ska tänka på saken.

I morse träffade jag min nya granne vid namn Johannes(tror jag det va) och jag som inte ens visste att den föregående flyttat. Men nu har jag visat upp mig i mina finaste pyjamasbyxor och direkt från kudden frisyr, hahaha, vilken syn, stackarn! Träffade samtidigt min hyresvärd och ville så gärna nämna om vovven men vågade inte och nu sitter jag och förbannar mig själv...shitshitshitshit!
Kan någon flytta typ nu så att jag kan få ta över Er lägenhet där man får ha djur...hur kan man glömma att skriva in en sån viktig sak i ett kontrakt? Men det är väl den mänslkiga faktorn som har varit framme igen. Just nu suger det i allafall.

Kommer recept osv snart...

See yaa later!!

Eleven.se

Ohhhh, jag glömde nästan...jag fick hem mitt paket från eleven i går men orkade inte hämta ut det så i morse plockade jag upp det på väg från måleriaffären. Och paketet innefattade detta:
OBH Nordica Artist Wave Maker

I morgon ska jag testa om det blir bra, kommer säkert att ta gott om tid då jag har så himmelens tjockt hår mendet gör inget. Har ju ingen brådska;-)
Lite parfym till håret. Aquolina´s underbara doft "Pink Sugar"

Älskar när hår doftar gott och det gör det med denna, luktar som godis, lite sött och omtänksamt.Och detta är kompisen fast i EdT form.

Nu kommer jag att dofta underbart och doften passar mig superb. Blir alltid lika glad när jag luktar på denna doften. Man vill bara äta upp, fast ändå ha kvar;-)
Kommer förhoppningsvis se ut som en prinsessa i morgon och om inte så kommer jag i allfall att dofta som en, hihihi...

Väntar med spänning på morgondagen!!
God Natt!
*Puss*

Home again!!

Vi skulle äta hade jag tänkt men det hade inte varit någon bra dag på jobbet med en massa "rikspuckon" på plats som var där enbart för att sabotera för baby...hahaha, nej  inte riktigt men det var en massa människor utan kunskap som gjorde arbetet lite svårare än det behöver vara, vilket aldrig är roligt. Kan med en gång säga att jag verkligen inte saknar mitt yrke!!
Så lite irriterad som han var tyckte jag det var bäst att knalla hem till mig så att han får sin skönhetssömn. Kan behövas för vad jag fick höra så skulle det inte bli någon rolig dag på jobbet i morgon. Lite positivt är kanske att han nu inriktar sig på det värsta vilket resulterar i att det bara kan bli bättre!!! Jag hoppas att det blir bra i slutändan och att gästerna blir nöjda och självklart att baby inte ska behöva jobba i motvind hela dagen.

Så nu sitter jag här i min soffa i min ensamhet. Helt ok faktiskt, trots att jag grät när jag gick i från Thomas. Har fixat benen på sängen vilket resulterade i att den är betydligt högre och jag tycker den ser mer inbjudande ut. Ska bli skönt att hoppa i säng snart, ska bara ta en dusch först så att man känner sig helt fräsch nu när det är renbäddat:-)
Mätt i magen är jag också. Äter just nu mina egna köttbullar med potatismos blandat med Karl Johan svampen vi hittade i skogen på väg upp från Skåne. jag skulle ju bara ta lite frisk luft och kissa när jag hittade ett riktigt hav av Karl Johan svamp. Vi som till och med varit ute med Lisa, Ola och Milou i skogen och verkligen letat men icke! Kom hem med typ fyra kantareller eller nåt sånt. Så när detta "hav" infann sig så blev jag så glad för det är första gången på flera år som jag hittar så mycket svamp:-)

I söndags var det ett år sedan Lisa fick hem Milou till sig. Jag kommer i håg när jag träffade honom för första gången, det var ute i Skyrup och han var så liten...och inte fullt så kaxig som han är nu;-) Charmig som bara den.

Och i dag är det precis 7 dagar kvar tills jag har en liten valp att ta hand om...ut och kissa, matas, leka, gosa...ooiiiihhhhh, hoppas dessa sju dagar kommer att gå fort!! 

Måste måla naglarna i morgon ser jag, färgen som jag målade på i förrgår är redan på väg bort:-(
Tråkigt, men får väl ta en annan färg i morgon.

Ska försöka måla klart färglager två i morgon oxå alternativt på söndag. Sedan måste det få torka så jag kan måla de sista två stolarna innan sessan flyttar in.

Nu ska jag försöka leta lite billiga kläder, skulle behöva långkoftor osv.
Sen blir det nanna:-)
Sov sött!!
*Kramizar*

 

Dagen gick fort trots allt :-)

Jag trodde ju att min dag skulle bli väldigt lång och seg men den har sprungit i väg trots allt. Hämtade ut mina paket i från Eleven samt Ljuva ting i dag men har inte hunnit dokumentera dem ännu. Det kommer i morgon, hade jag tänkt. Ska även försöka lägga in recepten från min bakstund för några dagar sedan :-)

Men nu på eftermiddagen så har jag målat ovansidan av bordsskivan samt tre stolar. Känns bra, nu ska det bli ett lager färg till och efter det är det bara två stolar kvar och det kommer jag utan problem hinna klart med tills på fredag. Det gäller bara att jag ska ta mig i kragen och inte hamna framför datorn hela dagen.
Målningen är rolig även om det är lite trångt på utrymme i Thomas kök. Otroligt sugen på att göra en make over i hans lägenhet!! Det skulle kunna bli så bra :-)

Nehepp, nu kom baby hem och jag har inte hunnit äta(jag vet, dålig ursäkt) i dag så nu ska vi ta och
klämma i oss något gott!
Puss & Kram

Fick ett telefonsamtal...

...från min "talmänniska" angående min behandling. Jag har gått 2 gånger på ett ställe där jag fått prata med två män som heter Göran och Peter. De har varit mycket föstående och stöttande men samtidigt försökt förstå situationen vilket nog inte är så lätt. Jag har ju fått tunghäfta när jag ska börja prata om mig själv och mitt liv... I af nu har de två tillsammans pratat ihop sig om hur min behandling skulle kunna se ut och jag godkände det! Så  på måndag ska jag på min första träff med enbart Göran. Nervös men jag hoppas att det ska gå bra. Vi skulle börja med att förbättra min grundkondition dvs.sömn, maten och få någon form av dagsinnehåll. Efter det så ska vi börja jobba med mindfullness, dock vet jag inte riktigt vad det betyder men är ganska säker på att Göran kommer att berätta det för mig så småningom.

Har fått en första uppgift och det är att dokumentera vad jag gör under en dag. Äter vad, sover hur länge, aktiviteter, går jag ut...m.m.
Känns svårt men därför så ska jag försöka måla i dag så att det känns lite meningsfullt. Skulle också vilja måla klart innan sessan kommer och flyttar hem och in mitt liv!!!Sötaste Moa :-)Och mysiga, dock lite bestämda ;-) damen Mini.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och fixa här hemma...möblera om lite grann. Tänk om man hade en tv...saknar det faktiskt, bara för sällskapets skull!!
*Wish me luck med rehabiliteringen*

Shopping kanske?!

I dag kommer det att bli en lång dag, jag känner det på mig och klockan är bara 11:04. Gick upp med baby i morse för att få lift bort till måleributiken. Var tvungen att införskaffa penseltvätt innan jag kan måla vidare på bordet hemma hos Thomas. Kollade även in lite inspiration inför en eventuell målning hemma hos Thomas. I köket skulle det vara så snyggt med en riktigt mörk chokladbrun färg mot allt det vita...o vardagsrummet en silver eller guld färg för att ge effekter i allt ljus som flödar från fönstrena. I hallen...kanske plommon? Jag är så sugen på att fixa i ordning men jag måste ju få den andra hälften att vilja ungefär samma saker som mig ;-)

Har kollat in en väska nu som jag hittade på http://www.chique.se/ från Friis & CoVad tycks? Visst e den snygg!!!

Jag är helt kär i denna väskan som är mörkbrun och stor som jag vill ha den. Har varit lite dålig på att använda väska men jag tycker ju samtidigt att det är så snyggt när andra har det. Med denna väskan så kan jag stolt använda väska igen:-)

Har hittat ett par stövlar som jag också önskar mig men vet inte om det går med min ekonomi...tror väskan går före, stövlar har jag redan ett par som jag älskar!!!!

Här nedan har vi min kommande vinterjacka som jag längtar tills jag får införskaffa trots att det kommer att svida i plånboken, men det är det värt!!
Jackan kommer från Boomerang i färgen marinblå och kostar någonstans runt 4000:- *suck*
Vill ha!!!! Ge till mig....NU!!!!

Tillsammans med min nya mössa från H&M som kommer i oktober någon gång...tillsammans med tillhörande vantar :-)Längtar tills dessa dimper ner i brevlådan =)
Och ska jag vara ärlig så längtar jag tills det blir ännu lite mer höstigt.

Men nu får jag önska Er en bra dag!!
*Krams*


Det är mörkt ute...

...och jag känner mig inte det minsta motiverad att gå utanför dörren. Tack ooch lov så slipper jag för i natt blir det hemma hos Thomas vi ska sova. Måste skjutsa honom till jobbet i morgon då hans bil är kvar på verkstaden. Så om den blir klar i morgon så innebär det att jag ska gå ner och hämta den och den kan nog bli himmelens skönt om jag bara vågar mig utanför dörren.  Det är en bit ner till bilverkstaden så det är väl bara och hoppas på att det inte kommer att regna...men vad säger man "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"...

I dag har vi varit till Borlänge och Djurmagazinet där jag inhandlat en transportbur till min lilla sötnos samt ett svart halsband med bling bling. Tänk att vi fick köpa ett så litet halsband som 25 cm, det är inte stort. Tror jag tänker mig lilla pluttan mycket större än vad hon egentligen är så jag har lite svårt att föreställa mig hur det kommer bli nästa fredag. Men åhhhh vad jag längtar :-)
Tyvärr inte bestämt mig om något namn ännu, på sätt och vis så önskar jag att någon annan gjorde det åt mig men ska nog hunnit bestämma mig tills på tisdag när jag får hennes "riktiga" namn som Inger & Anders döpt henne till.

Gjort storkok på köttbullar samt köttfärssås nu på kvällen så det finns ingen ursäkt för mig att inte äta på dagarna. Åtminstone blir det svårare att hitta på ursäkter ;-)
Gjorde också en äppelpaj som vi lyckades klämma i oss utan några problem, dock känns magen lite uppblåst nu, moahahaha...

Nu är det dags att krypa i säng, ska faktiskt få lite ryggmassage då det gör så förbaskat ont i den, hoppas det ska släppa lite grann i allfall.

God Natt!
*Kramar*
Ps. Hittade så snygga stövlar i dag på Ecco...vill ha!!!!!!Ds.


Hej hej!

En bra låt att njuta av :-)

http://www.youtube.com/watch?v=NQnhVgPr-NUBaby kom hit!!!!

Min prins kom hit, alltså hem till mig efter pokern!!! Vad glad jag blev :-)

Jag har målat naglarna och lite sånt nu under kvällen och nu ska vi krypa i säng, Thomas ska i väg och lämna bilen i morgon bitti så det är till att vara morgonpigg;-)

Och nu är det bara 9 dagar kvar tills sötis kommer hem hit :D

Sov gott & dröm sött!!!
*PUSS*


Hello!!

I dag har tiden bara sprungit i väg eller ska jag vara riktigt ärlig så sov jag till halv tolv då jag fick ett mess i från Thomas.
Så det vara bara att inse att man skulle vara glad att man lyckats sova några timmar trots att halva dagen runnit i väg.
Inte för att jag gör så mycket på dagarna men det är skönt att få en hyfsat "normal" dygnsrytm.
In i duschen, kasta på sig lite kläder, fixa frillan och sen kom baby och vi käkade frukost ihop. Jag som alltid har älskat frukosten blir alltid lika besviken nu för tiden då mina smaklökar jäklas med mig så att det är en ren pina att äta det som måste ner...
men det vänder nog snart!!!

i söndags när jag hade min hemska panikångest attack så blev jag riktigt rädd.
Vill aldrig mer vara med om det och definitivt inte utsätta Thomas för det igen även om han visade en enorm styrka och fanns vid min sida precis som han lovade. Jag har aldrig gillat sjukhus och undviker dem in i det längsta men i söndags ville inte mina bilder i huvudet släppa så därför godkände jag att vi åkte till akuten i Falun.
Dock stannade vi inte så länge så att jag fick träffa en läkare men däremot två jättegulliga sjuksköterskor som jag kände mig trygg med. Efter ett tag inne på ett eget rum så lugnade mina känslor ner sig och jag blev otroligt trött så vi frågade om vi kunde få åka hem så jag fick sova. Efter lite dividerande så godkände läkaren det, tack för det!

I måndags var jag så trött efter natten men lyckades ta mig till Göran och Peter. Tyvärr kunde jag inte bidra med så mycket för det kändes som jag blivit stum, knappt några ord som kom över mina läppar, obehagligt.
Detta var andra gången som vi träffades och innan denna veckan är slut så ska de erbjuda mig ett eller flera behandlingsalternativ. Hoppas det är något som man känner direkt...
att det här kommer passa mig och det här behöver jag!

Efter frukosten så tvingade jag mig själv utanför dörren och följde med Thomas till vårdcentralen. Han har haft en hemsk hosta nu ett bra tag så det behövdes lite "knark" (ta mig inte på orden nu!)så kanske han kan få den att försvinna.
Sedan blev det mumsig middag som herrn lagade till och efter det sprang han ut till bilen med hans pokervänner i för att åka ner till Borlänge. Hoppas det går bra för honom+övriga i Leksandssällskapet.

Har zappat mellan Top Model och Idol nu på kvällen...kan inte bestämma mig vilket jag gillar mest...kan inte Idol börja på helgen nu så kan jag bara ägna mig åt Top Model på vardagarna :D
Såg i allafall denna fantastiska lilla 16-åriga tjej som jag har för mig hette Anna...
vi kallar henne Anna med rösten;-)
Oh my good!!!
Vilken röst tjejen satt inne på !!!! Idol 2008 har de redan hittat och hon kommer från uttagningen i Karlstad!!!
Och ska man ha en manlig Idol också så kan vi ta killen med hatt i från Lund...han var störtskön...med personlig stämma:-)

Nu ska jag måla mina naglar och bestämma mig för vilken mat & vattenskål  jag ska beställa till lilla sötis...ha det gott!

*Puss & Kram*

10 dagar kvar...

Glömde skriva en sak...kan tiden gå långsammare än den gör?? Vill att det ska vara den 19 september nu så att jag äntligen får åka ner till Stockholm och hämta hem min lilla ängel!
Åhhh, jag längtar sååååå mycket!!!!!!!
Det känn som en hel evighet men jag fixade i af offerten på försäkringen i dag då jag inte kan teckna den för att lilla sötisen är inte vaccinerad och ID-märkt ännu...
 Har dessvärre inga små bilder på henne ännu, hoppas att Inger eller Anders har lyckats ta lite bilder som man kan få ta del av från den här tiden då jag inte varit delaktig dagligen. Valparna växer ju så att det knakar så jag kan tänka mig att det har hänt lite sen sist jag höll henne i min famn.

Imorgon ska Thomas och jag förhoppningsvis åka i väg och handla lite hundgrejer, skulle vara så mysigt att få börja göra i ordning här hemma. Dock vet jag inte om vi ska byta lägeneht på en gång för jag blir så nervös och stressad av detta med min hyresvärd, som glömt av att skriva in djurförbudet i kontraktet.
Blev så arg på mig själv som ringde och frågade för hade jag inte gjort det så hade kontraktet varit på min sida.
Ska sluta att vara fröken duktig hela tiden, det bryter mest ner mig.

Hoppas det löser sig med lägenheten nu så att man kan släppa det och sen att jag får lite bilder!!!
Vill ju beskåda den lilla som förmodligen kommer att bli en riktig buse här framöver;-)
*Puss*


Ett litet steg på vägen...

...klappar mig på axeln då dessa bilder är från min målning av andra lagret med färg på stolen samt ytterkanterna på bordets undersida...
Det kommer att bli så fint med det färdigmålade bordet tillsammans med stolarna och förhoppningsvis ny färg i köket...ska ge på förslag till mörkt chokladbrunt eller kanske grått...men är någ mer för den brun/beiga sidan...


Den här fina ljuslyktan har jag fått av min söta vän Anna på min 25 års dag i somras.
Om jag inte minns fel så kommer den i från Indiska.
Den är så himla fin, jag älskar den...
Nu ska jag försöka knapra i mig en knäckemacka och lite te, yummie!
*Sköt om Er*


 


Inga större framsteg...

...men däremot har jag shoppat lite på nätet i dag, tack och lov att det finns när man mår lite sämre:-).
 Sitter nu och väntar på att baby ska koppla upp sig på msn så jag kan skicka över en bild på två skålar till
vovven från www.lechien.se som jag skulle vilja beställa men det kan kanske vara så att de är för små...vi får se vad min "mentor" tror.
Har letat och letat i dag men inte hittat något supersnyggt som jag fallit för och det är lite tråkigt, kanske designa en själv? Till säng vill jag ha en gammal sockerlår med mysig kudde i....

Jag känner mig irriterad så här på kvällen, fick precis ett mess som jag inte ens orkar bry mig i att svara på.
Kanske är det jag som är lättirriterad men samtidigt så är det väl vänner som ska hjälpa en och älska en när man förtjänar det som minst??
Nog om mindre bra vänner, de finns överallt och förhoppningsvis finner man en balans i vänskapen så man slipper känna sig ensam och lite sårad...

Har även shoppat lite till mig själv men ett paket kommer inte förrän i slutet på oktober och då har jag förmodligen glömt
av att jag beställt det;-)
Det andra paketet hoppas jag kommer inom denna veckan, hade varit riktigt skoj...berättar mer när det kommer:-)

Jag är lite sugen på ny make up och då främst underlag eftersom mitt börjar sina...det jag väljer mellan är laura mercier mineral foundation eller make up stores dual compact.
Det tråkiga med laura är att det bara finns i storstäderna medans m.u.s. finns så nära som Borlänge.
Haft Youngbloods compact nu i färgen neutral men kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte.
Tänk om men kunde veta vilken färg man skulle haft av laura merciers då hade man ju kunnat beställa och fått de direkt hem i brevlådan. Ooops jag  har inte ens varit till den i dag...får ta det i morgon, nu är det för mörkt ute.

Jag tycker inte om att vara ensam!!!
Vill att vovven ska ha anlänt till mitt liv så att jag får en trogen vän, jag behöver det!!!

Ska försöka sova nu, även om det kan bli svårt...
*kram*


Godmorgon!!

Nu är klockan alldeles för lite säger min hjärna men det beror nog på att jag har vänt på dygnet lite grann....min stackars baby ska åka till jobbet och jag måste hänga på så jag kan få hem Doris från sin service. Skulle egentligen varit gjort på en Peugeot verkstad men jag tror att jag kom undan desto billigare nu. Finns ett par jätteduktiga killar här som hjälper mig så fort det är något!!!
Nu drar jag!!!*puss*

Kan man göra "så lite" på hel dag?!

I dag har jag degat i soffan hela dagen...men jag har inte sovit utan det ska jag försöka göra alldeles strax.
 Har surfat runt och kollat in lite olika bloggar som finns där ute och jag insåg då att jag  inte direkt är ensam:-)
Bloggar är något jag aldrig har läst innan utan den dagen jag började kan man väl säga var första dagen som jag läste någons blogg. Och det var riktigt roligt! Kommer att fortsätta med det...

I går var jag och Thomas och tittade på den andra Arn filmen och den var bra men blödig som man är så rann tårarna nerför mina kinder. Tänker dock inte göra bort mig här och berätta vad som hände men det var både en rå men fin film. Kanske skulle ta och läsa böckerna så man kan göra en liten jämförelse?

Lyssnar just nu på Winnerbäcks "Strimmor" och njuter.
Förresten kom jag på det att jag har kommit på två till hundnamn, Dagmar och Sigrid...kanske kan Siri var något också? Arghhh, tror jag blir tokig, tiden springer i väg och jag kommer bara på fler och fler namn, snart kan jag starta en kennel om jag ska ha så här många hundar;-)

Men nu kom min käresta hit så jag ska göra lite mackor och te, mums!!!
Ska vara lite mera aktiv i morgon och försöka ta lite kort på mina nya blommor=)
*Love*

Hemma igen...

Klockan är sen som bara den men jag har precis kommit hem i från min syster där jag tillbringat kvällen. Stannade två nätter hemma hos mamma men sen fanns det inte linser kvar så jag fick lov att packa väskan och åka hem. Har varit otroligt skönt att vara hos kära mor och på fredagen tog vi min lilla Doris(bilen) och åkte till Västerås för lite shopping. Dessvärre så var skohyllorna från IKEA som jag skulle köpa för 49:- slut så det blev en besvikelse. Tanken var att de skulle vara målade och klara tills valpen kom... Kanske får bli en tripp till=)
På kvällen bjöd vi in min plastpappa och käkade tacos, mums, det var så länge sedan och smakade som jag mindes det.
I dag har vi tagit lilla Pripps som vi var hundvakt åt och styrde kosan mot Vinkelboa till Zigge där även Björn och Elin befann sig. Dom hade hittat upp från Stockholm denna helgen och skulle tillbaka i dag om jag förstod det rätt. Till middag åt vi en salig blandning men tre personer åt årets höjdpunkt: Surströmming, själv åt jag köttbullar och Elin höll sig till kräftor...men alla blev mätta och belåtna trots den hemska doften som tyngde luften;-)

Nu på kvällen så var jag hem till syrran och vi snacka en massa skit, tog en vända till Pingbo för att kolla in Sofie och Emils nya hus, kika på Pirates of the carribean som gick på tv...men efter den gav jag upp då det tar i af 80 minuter att köra upp hit när man är trötter!

Nu har jag packat upp och ska faktiskt in i duschen...sen blir det hem till Thomas och sova. Han sitter just nu med Petter i bilen på väg upp från Jönköping. I går morse så drog ju de ner för att åka på dygnskryssning till Polen och spela lite kort, som jag förstpd det på telefon så har de haft trevligt men är riktigt trötta, dock är det ju självförvållat men jag hoppas resan hem går bra!!

Håller på med en surprise till baby och det är ett par egenhändigt stickade lovikavantar i mörkgrått...hoppas han blir glad trots att det "bara" är ett par vantar. Men det är väl tanken som räknas;-)

Sov gott & Dröm sött!!
 
*Pussar & Kramar*


Hos mamma...

...blir man alltid omhändertagen på bästa sätt. Mamma kommer alltid att vara min mamma och det är jag otroligt tacksam över...hon är nämligen BÄST, på alla sätt och vis!!!! När jag kom hit på eftermiddagen så fick jag palt, vilket är det godaste som finns, mumma=)

Sofie & Svea var här och sanna mina ord så var faktiskt lilltjejen på bra humör och log åt mig i dag!!! Såååå underbart, barn är så fantastiska, en dag vill jag också ha...

Vi disskuterade hundnamn och mamma kom med förslaget Selma, riktigt bra, jag gillar det. Så nu har jag Biscotti, Greta, Stina, Elsa och Selma. Kommer bli riktigt svårt att välja, någon som har något de röstar lite extra på? Var inte rädda för att hjälpa mig på vägen, jag tar tacksamt emot all hjälp jag kan få:-)

Målade klart undersidan på bordet i dag samt den stolen jag börjat med och den blev super bra, var jätte roligt att se den med två lager färg. När färgen torkat på bordet ska jag vända på det och måla bordsskivan och de resterande fem stolarna. Och det kommer att ta tid för det är så mycket pill att måla men det är roligt att se när det är klart, kanske kan man få i ordninggjort i lägenheten så den blir fräsch...skulle behövas;-)

Var förbi en snabbsväng på Kupolen i dag då mina älsklingsbyxor gått sönder mellan benen men lyckades inte hitta några ersättare, hoppas jag har bättre tur i morgon med mamma i Västerås=) Köpte i allafall en lång kofta från Hennes som jag kan dölja rumpan i;-) Träffade supergulliga Malin och jag hoppas vi hinner ses på söndag, hon är en sån glädjespridare...

Nu ska jag hoppa i säng, blir bilder när jag kommer hem till Leksand!!
Sov gott!!
*Puss puss*

By the way...

jag glömde skriva att min blogg kanske kommer ändra utseende lite hipp som happ nu under en tid tills jag har kommit på hur jag vill ha den...hoppas Ni har överseende med det=) *KRAMS*

God morgon!!

Blev visst lite sovmorgon i dag men det kanske beror på att jag var uppe så himmelens sent i natt, hopplös är man;-) Jag har precis ätit en kladdkaksmuffins som jag bakade häromdagen och den smakade ljuvligt, dock skulle det nog varit bättre med en frukost bestående av gröt eller liknande...det får bli i morgon! Men vattenflaskan ligger här bredvid så nu är det dags...KLUNK KLUNK KL UNK...det blev en bra början i allafall=)

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter hem till baby som är på jobbet för att måla omgång 2 på undersidan av bordet och stolen, ska fota lite så ni förstår varför jag målar om det! När det är färdigt så bär det av till Borlänge och kupolen, ska kolla om det finns något snyggt och billigt på H&M.

Och sedan fortsätter min resa ner till Hedemora för att hälsa på mamma och katterna...och resten av familjen om de inte har för mycket annat på G. I morgon blir det kanske IKEA, vi får se...men förmodligen...

I texten jag skrev i natt försvann ju ungefär hälften men i den delen stod det bland annat att jag ska hämta min lilla baby fredag den 19/9...åhhh vad jag längtar!!!!

Ser Ni hur jag anstränger mig...

Ser Ni hur jag anstränger mig;-)


Ha de gott! *KRAMAR*

Klockan sent...

Vad gör man uppe denna tiden på dygnet då...ja det kan man verkligen fråga sig. Det är inte så att jag kan skryta med att jag firar lilllördag i dag även om det skulle varit jäkligt roligt=)

Hade en superplan för min dag i dag men jag lyckades med att ta mig till kära Åsa  för att inhandla lite toning så att jag kan piffa upp håret lite grann. Tog mig även till Insjön där jag besökte Kicks och köpte en ny mascar, vilket inte var en dag för sent;-) Det var en jättesöt tjej dagen till ära som fick ge lite råd och hon var bestämd när jag berättade att min önskan var en förlängande mascara...Max Factors Masterpiece Max. När man läser på den så står den


F*N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detta är andra gången som jag sitter och skriver, sedan när jag ska förhandsgranska så försvinner alltihopa....vet någon varför? Kommer aldrig orka fortsätta blogga om texten försvinner till hälften...*ilskna tårar*
God natt

Konstig men kan bli en bra dag...

nu tänker ni säkert att...har inte människan vaknat förrän nu? Men jo då, jag var uppe tidigt i morse trots att jag i natt klockan 00:00 gjorde kålpudding åt min baby som var på väg hem i från sin pokerkväll med vinst. Det är lite lönande det där med poker trots allt eller dvs. om man spelar med huvudet... kålpuddingen smakade mumma och det var skönt för jag var så otroligt trött att  jag nog inte hade klarat en miss med saltkaret=)
Dock har jag insett att man inte ska laga mat och baka nattetid utan det är aktiviteter som tillämpas bäst dagtid, kanske finns det fler därute som har liknande nattaktiviteter?

I dag har det inte hänt allt för mycket...sökt runt på nätet men jag måste vara dum på riktigt som inte kan hitta någon återförsäljare för K-pak deep penetrating constructor från Joico här i Dalarna. Det är inga salonger som lägger ut vilka märken de använder samt är återförsäljare av på sina hemsidor. Tråkigt man blir väl helt enkelt att röra sig till fots i stället, motion har väl ingen dött av brukar folk säga...

Nu ska jag i vilket fall som helst knata i väg till frisören och köpa en toning då mitt hår är lite trött och behöver lite jämnare färg. Därefter hem till Thomas och fortsätta ommålningen av hans köksbord + stolar. I går klarade jag undersidan med bordsben samt en stol och ska måla omgång två i dag. Sedan blir det att vända på steken och även måla de övriga fem stolarna som bordet ligger på just nu... Fick en oroskänsla i går av att färgen inte täckte helt samt att det var lite rinningar men baby lovade mig att det skulle bli bättre efter färglager två. Smtidigt vill jag inte att det ska se fabriksmålat ut, får gärna vara lite charm med att göra det på egen hand!!!

See you later!! *Kramis*

Nakenbad...

Ja, varför inte inviga den nya månaden med ett nakenbad i Siljan klockan nio på kvällen;-)
Jag och min baby har träffats hela dagen i dag, tog en fika på Siljan och träffade lite vänner vilket var så länge sedan så det var riktigt roligt...Tvättat min bil i tvättoamaten...fått ett nej att ha hunden i min lägenhet...lagat köttbullar med kokt potatis...MUMS!!!

Och helt otippat så ville baby ta en promenad nu på kvällen och så blev det=) Tog en tur längs med strandpromenaden när han ville utmana mig till nakenbad...haha men han var nog ganska säker på att jag skulle banga...men tji  fick han. Jag kan stolt klappa mig på axeln och säga att jag doppade mig först i den lite kyliga Siljan men samtidigt som tårna frös till is så var det otroligt uppfriskande!!! Kroppen kändes som ny så det kanske blir fler gånger, vem vet;-)

Nu blir det te, macka och lite Extra Extra på webb tv!! Take care!! *Pöss*


RSS 2.0