Ohoj!

Tiden har runnit mellan mina fingrar i dag men trots det känner jag mig ruskigt effektiv. Sov ganska länge efter mitt totala haveri i går. Kunde inte somna i går och det var inte bättre att jag planerat att åka med tåget bort klockan 07:00. T hörde av sig o försökte trösta mig men sen sa han åt mig att pallra mig hem till hans place så de gjorde jag... Så i natt sov jag borta.

Vaknade sent och funderade på om jag skulle gå upp eller ligga och gro i sängen men beslutade mig faktiskt för att ta mig in i duschen. Efter det städade jag T's crib...skåp, rubb o stubb. Riktigt fräscht. Och sen köpte jag mer färg o målade återstående. På torsdag blir det stolarna en sista gång sen e de klart!!!! Oihhhhh, ska bli så roligt att ställa allt på sin plats igen fast i ny "klädsel".

Bokade klipptid i dag hos käraste Åsa. Hon är så snäll och omtänksam. Gillar henne! På torsdag ska jag ta bort det slitna sen blir det färg hemma!

Pratat med försäkringskassan också så nu ska jag bara fylla i det sista och skicka in papperen. Skulle behöva pengar framöver så det vore trevligt om de vill dela med sig till lilla mig. Tycker inte om att vara beroende men vad ska man göra? Den 16 oktober går min provanställning ut vilket betyder att jag ska ha blivit uppsagd i dag...men så blev det inte så nu är jag tillsvidareanställd. Vet inte om min chef vill ha kvar mig men jag kommer aldrig kunna jobba där eller inom restaurang igen. Vi får väl se hur det slutar?!
Stooora kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0