Hos mamma...

...blir man alltid omhändertagen på bästa sätt. Mamma kommer alltid att vara min mamma och det är jag otroligt tacksam över...hon är nämligen BÄST, på alla sätt och vis!!!! När jag kom hit på eftermiddagen så fick jag palt, vilket är det godaste som finns, mumma=)

Sofie & Svea var här och sanna mina ord så var faktiskt lilltjejen på bra humör och log åt mig i dag!!! Såååå underbart, barn är så fantastiska, en dag vill jag också ha...

Vi disskuterade hundnamn och mamma kom med förslaget Selma, riktigt bra, jag gillar det. Så nu har jag Biscotti, Greta, Stina, Elsa och Selma. Kommer bli riktigt svårt att välja, någon som har något de röstar lite extra på? Var inte rädda för att hjälpa mig på vägen, jag tar tacksamt emot all hjälp jag kan få:-)

Målade klart undersidan på bordet i dag samt den stolen jag börjat med och den blev super bra, var jätte roligt att se den med två lager färg. När färgen torkat på bordet ska jag vända på det och måla bordsskivan och de resterande fem stolarna. Och det kommer att ta tid för det är så mycket pill att måla men det är roligt att se när det är klart, kanske kan man få i ordninggjort i lägenheten så den blir fräsch...skulle behövas;-)

Var förbi en snabbsväng på Kupolen i dag då mina älsklingsbyxor gått sönder mellan benen men lyckades inte hitta några ersättare, hoppas jag har bättre tur i morgon med mamma i Västerås=) Köpte i allafall en lång kofta från Hennes som jag kan dölja rumpan i;-) Träffade supergulliga Malin och jag hoppas vi hinner ses på söndag, hon är en sån glädjespridare...

Nu ska jag hoppa i säng, blir bilder när jag kommer hem till Leksand!!
Sov gott!!
*Puss puss*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0