Det är mörkt ute...

...och jag känner mig inte det minsta motiverad att gå utanför dörren. Tack ooch lov så slipper jag för i natt blir det hemma hos Thomas vi ska sova. Måste skjutsa honom till jobbet i morgon då hans bil är kvar på verkstaden. Så om den blir klar i morgon så innebär det att jag ska gå ner och hämta den och den kan nog bli himmelens skönt om jag bara vågar mig utanför dörren.  Det är en bit ner till bilverkstaden så det är väl bara och hoppas på att det inte kommer att regna...men vad säger man "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"...

I dag har vi varit till Borlänge och Djurmagazinet där jag inhandlat en transportbur till min lilla sötnos samt ett svart halsband med bling bling. Tänk att vi fick köpa ett så litet halsband som 25 cm, det är inte stort. Tror jag tänker mig lilla pluttan mycket större än vad hon egentligen är så jag har lite svårt att föreställa mig hur det kommer bli nästa fredag. Men åhhhh vad jag längtar :-)
Tyvärr inte bestämt mig om något namn ännu, på sätt och vis så önskar jag att någon annan gjorde det åt mig men ska nog hunnit bestämma mig tills på tisdag när jag får hennes "riktiga" namn som Inger & Anders döpt henne till.

Gjort storkok på köttbullar samt köttfärssås nu på kvällen så det finns ingen ursäkt för mig att inte äta på dagarna. Åtminstone blir det svårare att hitta på ursäkter ;-)
Gjorde också en äppelpaj som vi lyckades klämma i oss utan några problem, dock känns magen lite uppblåst nu, moahahaha...

Nu är det dags att krypa i säng, ska faktiskt få lite ryggmassage då det gör så förbaskat ont i den, hoppas det ska släppa lite grann i allfall.

God Natt!
*Kramar*
Ps. Hittade så snygga stövlar i dag på Ecco...vill ha!!!!!!Ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0