Hemma igen...

Klockan är sen som bara den men jag har precis kommit hem i från min syster där jag tillbringat kvällen. Stannade två nätter hemma hos mamma men sen fanns det inte linser kvar så jag fick lov att packa väskan och åka hem. Har varit otroligt skönt att vara hos kära mor och på fredagen tog vi min lilla Doris(bilen) och åkte till Västerås för lite shopping. Dessvärre så var skohyllorna från IKEA som jag skulle köpa för 49:- slut så det blev en besvikelse. Tanken var att de skulle vara målade och klara tills valpen kom... Kanske får bli en tripp till=)
På kvällen bjöd vi in min plastpappa och käkade tacos, mums, det var så länge sedan och smakade som jag mindes det.
I dag har vi tagit lilla Pripps som vi var hundvakt åt och styrde kosan mot Vinkelboa till Zigge där även Björn och Elin befann sig. Dom hade hittat upp från Stockholm denna helgen och skulle tillbaka i dag om jag förstod det rätt. Till middag åt vi en salig blandning men tre personer åt årets höjdpunkt: Surströmming, själv åt jag köttbullar och Elin höll sig till kräftor...men alla blev mätta och belåtna trots den hemska doften som tyngde luften;-)

Nu på kvällen så var jag hem till syrran och vi snacka en massa skit, tog en vända till Pingbo för att kolla in Sofie och Emils nya hus, kika på Pirates of the carribean som gick på tv...men efter den gav jag upp då det tar i af 80 minuter att köra upp hit när man är trötter!

Nu har jag packat upp och ska faktiskt in i duschen...sen blir det hem till Thomas och sova. Han sitter just nu med Petter i bilen på väg upp från Jönköping. I går morse så drog ju de ner för att åka på dygnskryssning till Polen och spela lite kort, som jag förstpd det på telefon så har de haft trevligt men är riktigt trötta, dock är det ju självförvållat men jag hoppas resan hem går bra!!

Håller på med en surprise till baby och det är ett par egenhändigt stickade lovikavantar i mörkgrått...hoppas han blir glad trots att det "bara" är ett par vantar. Men det är väl tanken som räknas;-)

Sov gott & Dröm sött!!
 
*Pussar & Kramar*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0