Negativa effekter.

Jag har sedan mitt ohälsosamma leverne började gått upp ca 10kg.
Har inte vågat ställa mig på vågen, kommer nog bli ett fruktansvärt obehagligt ögonblick.
Förra sommaren gick jag ner 10 kg och var i mitt livs form. Underbar känsla. Aldrig känt mig så snygg någonsin. Och kroppen kändes fräsch, till skillnad från nu. Igengrodd och förslappad. känner mig osexig... Vill lyckas komma ner dit igen men det är som jag har fastnat nu. Att det är ämnat att jag ska vara tjock.
Nu kanske någon i sina tankar protesterar med den meningen att hon är väl inte tjock och behöver väl inte gå ner i vikt?

Men till saken hör att man oftast har en känsla inombords när man mår bra både psykist och fysiskt. Jag är inte ute efter att bli en size zero, det klarar jag mig utan, jag vill bara må bra och vara hälsosam. Därför kommer jag från och med i dag börja att redovisa mina med och motgångar under kategorin terapi. Jag tycker att det passar bäst där under, då vi jobbar med maten och att få ordning på den. I morgon ska jag väga mig och sedan kommer jag att göra det på måndagar med olika många veckors mellanrum.
Förhoppningsvis kan jag få stöd av Er att lyckas. Det är guld värt!

Så nu dricker jag min sista power king på ett tag här...

Mitt mål är egentligen inte att vågen ska minska utan att komma i de jeans/byxor som jag hade i somras och som då satt löst. Då mådde jag som bäst.

Målet kan ju bli ett halvt kilo i veckan och det betyder väl att det skulle ta ungefär 20 veckor och det är...hmmm....5 månader. Huvva, det är lång tid. Men bättre att göra det på lång sikt och klara av att behålla den...
Och den tiden gör att jag borde vara klar i slutet på februari någon gång. Men det ska jag fixa. Ska kontakta min gamla PT oxå. Kanske hon kan hjälpa mig via mail eller msn.
När vi bodde i Hässleholm så tränade jag på det mest fanatstiska gym som finns. Hälsoprofilen. Rolf Och Åsa är så underbara och peppande. Även de övriga som är där och tränar, alla umgås, hjälps åt och stämningen är fantastisk. Saknar dem så sjukt mycket och önskar att det fanns ett likvärdigt gym här uppe.
Tanken var att jag skulle starta ett eget gym här men jag lyssnade inte på hjärtat utan på hjärnan som såg pengarna. Dumma, dumma, dumma mig!!!!

Men nu ska vi fixa detta och få ett värdigt liv igen, där jag kan gå med huvudet högt och känna mig stolt över mig själv och mina livsval:-)
Det är tanken och jag ska klara av det!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0