Shopping kanske?!

I dag kommer det att bli en lång dag, jag känner det på mig och klockan är bara 11:04. Gick upp med baby i morse för att få lift bort till måleributiken. Var tvungen att införskaffa penseltvätt innan jag kan måla vidare på bordet hemma hos Thomas. Kollade även in lite inspiration inför en eventuell målning hemma hos Thomas. I köket skulle det vara så snyggt med en riktigt mörk chokladbrun färg mot allt det vita...o vardagsrummet en silver eller guld färg för att ge effekter i allt ljus som flödar från fönstrena. I hallen...kanske plommon? Jag är så sugen på att fixa i ordning men jag måste ju få den andra hälften att vilja ungefär samma saker som mig ;-)

Har kollat in en väska nu som jag hittade på http://www.chique.se/ från Friis & Co



Vad tycks? Visst e den snygg!!!

Jag är helt kär i denna väskan som är mörkbrun och stor som jag vill ha den. Har varit lite dålig på att använda väska men jag tycker ju samtidigt att det är så snyggt när andra har det. Med denna väskan så kan jag stolt använda väska igen:-)

Har hittat ett par stövlar som jag också önskar mig men vet inte om det går med min ekonomi...tror väskan går före, stövlar har jag redan ett par som jag älskar!!!!

Här nedan har vi min kommande vinterjacka som jag längtar tills jag får införskaffa trots att det kommer att svida i plånboken, men det är det värt!!
Jackan kommer från Boomerang i färgen marinblå och kostar någonstans runt 4000:- *suck*




Vill ha!!!! Ge till mig....NU!!!!

Tillsammans med min nya mössa från H&M som kommer i oktober någon gång...tillsammans med tillhörande vantar :-)



Längtar tills dessa dimper ner i brevlådan =)
Och ska jag vara ärlig så längtar jag tills det blir ännu lite mer höstigt.

Men nu får jag önska Er en bra dag!!
*Krams*


Kommentarer
Postat av: sofie

öjj jackan är skiit läcker..

2008-09-12 @ 16:00:13
URL: http://sofief.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0