Baka baka liten kaka...

Nu har jag bakat så det står härliga till...tycker att det är riktigt roligt också. Det blev Chocolate chip cookies, Kladdmuffins samt en brownie.
Jag vet inte vad jag ska göra med allting men jag har i allafall varit sysselsatt och det har varit roligt. Kanske kan ge bort till vänner och bekanta om de vill ha...tänkte baka bullar någon dag också samt matbröd.
Det ska jag göra i morgon tror jag närmare bestämt!
Men när Thomas kommer hem hade jag tänkt att vi skulle provsmaka. Det enda tråkiga med mitt bakeri är att jag inte har några söta formar att förvara kakorna i så eventuellt blir det en snabb sväng till Lantliv och spana in om det finns något som passar in.
Finns en möjlig chans att jag åker till Hjortnäs också för att kolla in Ylva Skarps hantverk.
Har kikat lite på hennes hemsida www.skarpkalligrafi.se  och vill ha en bräda,blomsterpinnar samt en pall, hoppas jag finner vad jag söker.

Messade precis mitt hjärta för att se om han ville äta på jobbet i dag eller om jag ska göra Köttbullar med gräddsås, kokt potatis samt broccoli. Har som vanligt glömt av att äta i dag då jag har varit så inne i min aktivitet, känns som om jag är helt hopplös på det planet. Väntar bara på ett svar nu så att jag kan bestämma om maten ska lagas hos mig eller hemma hos Thomas. Hoppas, hoppas, hoppas att han är JÄTTEhungrig;-)

Ja just det , jag har ju städat min bil i dag, invändigt vill säga och det behövdes. Hemskt vad jag slarvar med lilla Doris, kände mig hemsk när jag såg hur dammigt det var...
I morgon ska jag förhoppningsvis ta utsidan på henne nere i en Gör det själv hall eller om jag är lat så blir det tvättomaten:-)
Thomas sa att det var bra om den vaxades innan vintern och den närmar sig med stormsteg så det känns som att det är lika bra att ta tag i det.

Skulle ta en promenad i dag men det blev inte så, fastnade vid datorn och letade recept i stället=)
Lägger upp dem senare om det visar sig att de smakar bra!!!
Take care!
*Love*

Ny dag...nya tag...

Godmorgon!!
I dag skiner solen och det är i stort sett monfritt, helt fantastiskt!
Jag började min morgon med att ligga kvar i sängen och läsa lite om Cairnterriers så att jag är väl förberedd när dagen D kommer...

Tänkte nu ta en liten promenad längs med strandpromenaden som är helt fantastisk vacker och försöka njuta trots att jag inte kommer att vara ensam, tyvärr.
Brukar älska att det finns människor runt omkring mig men just nu har en social fobi gripit tag i mig och spökar runt inombords.

Thomas är på jobbet och jag hoppas att han får komma hem i vettig tid i dag men jag vet att bowlingen skulle ha personalfest så det betyder nog att det blir desto senare...

Jag ska laga mat i dag, ingen köttsoppa på burk utan kött i dag inte, det kommer att bli köttbullar med kokt potatis, gräddsås och kokt broccoli, mums! Nu blev jag genast hungrig, jag som inte ens ätit frukost...bara lite torr pasta.
E sugen på att baka en kaka också...kanske gå hem till Thomas och göra det efter middagen...?
Ska kolla lite recept nu få se om jag hittar något gott...
*puss*


Ska bara...

Hej hej!
Jag vet att jag sade god natt innan men jag var bara tvungen att fixa och trixa lite här...kan inte bestämma mig om jag ska ha enkelt vitt i bakgrunden eller härligt randigt i lite dova färger...
Tål att tänkas på men jag ser redan nu att det ser mycket bättre ut med centrerad text!!
Kanske åka till Falun i morgon och köpa blommor?
Då blir det inte så att jag måste göra allt till veckan, vet aldrig hur nästa dag ser ut så det är lika bra att ta vara på de bra, starka dagarna!
Ok, jag ger mig, tvättstugan nästa, natti natti!
*Kramar*


Nytvättade lakan...mmm..

..det är så underbart att krypa ner i sängen på kvällen i nytvättade o tumlade sängkläder som fortfarande är lite varma...hmmm längtar till sängen. Tänker ta en dusch innan så man känner sig fräsch och sedan slumra in i min prinsess sömn! Tyvärr sover jag inte som en prinsessa just nu men jag längtar till den dagen då jag åter får min sanna skönhetssömn. Tills dess får man försöka att vårda sig på bästa sätt utöver sömnen...krämer, vatten och massa frisk luft.

Om en och en halv vecka ungefär åker jag ner till Hässelby, Stockholm för att hämta hem min lilla tikvalp som jag ännu inte döpt då jag inte kan komma på några namn, totalt stillestånd... En liten cairnterriervalp som då är 8 veckor gammal, jag längtar så enormt mycket men samtidigt kan jag inte låta bli att känna mig som en skit som kommer att ta ifrån henne sin mamma utan att hon själv får välja men jag hoppas att det kommer gå bra.  Så då kommer mitt liv ta en vändning till något ansvarsfullt som jag ser fram emot och en vänskap ssom ingen kan rubba.
När "lillen" blivit lite äldre har jag en dröm att vi ska fjällvandra tillsammans t.ex. Dag Hammarskjöld leden...det vore helt underbart fantastiskt trots den förmodade myggsvärmensom också kommer att finnas på plats;-)

Min baby jobbar och sliter trots at han är sjuk och hostar upp lungorna med jämna mellanrum och i dag har de mycket, han jobbar även i morgon men nästa vecka har han troligtvis bara några få arbetsdagar, kroppen kan behöva få lite vila!

Jag älskar denna människa så mycket och jag vill dela mitt liv med honom...han är underbar på alla sätt och vis. Trots att det är kämpigt nu när jag inte mår så bra så finns han där...det är guld värt!!
Har fått lite idéer i dag som jag ska sätta mig och skriva ner nu så de inte glöms bort...annars blir man så arg och frustrerad för att minnet sviker en...

Åhh har precis fått tag i en sådan telefon som jag vill ha...en sån gammal med snurrplatta vid siffrorna...en ljusgrå...passar ju grymt bra i min lya:-) Det var Zigge som sa hej på msn och berättade att han hade en sådan telefon jag kunde få, yippie!!! Den och alla mina hundgrejer, blommor och skohylla som ska in här på måndag...ser faktiskt framemot att det ska bli vardag igen så att affärerna öppnar...

Nepp nu är det dags för att gå till tvättstugan och hämta det sista och efter det hoppa in i duschen...sov gott och dröm sött!!!*Puss & Kram*


Bekännelser...ett hopkok...

Hej hej!!
Denna sommaren har varit ett enda enormt kaos...vissa dagar känner man sig som en förlorad själ medans andra dagar känns enormt hoppfulla. Tanken på gårdagen får mig att le...och dagen dessförinnan...även idag, lite grann i allfall. I dag har jag inte gjort mycket men insett att jag länge drömde om att fota men aldrig vågade ta tag i det, vilken fegis man är eller är det lat kanske? I dag när jag suttit framför datorn och kikat runt på många fina bilder som berört mig så insåg jag att det var något jag saknade men jag saknar även kunskapen och ska nu leta reda på en kurs för att få in lite grunder i det hela.

Åter tillbaka till sommarens kaos, jag har arbetat på en restaurang som ansvarig för det mesta vilket trots att det var roligt och utmanande slutade med att jag i mitten på juli fick ge upp min kamp och blev sjukskriven fram till jul ungefär, kanske tar det längre tid men det kan även gå mycket snabbare, ingen brådska. Måste bli frisk för att inse och ta hand om mig själv och mitt liv, först när jag kommer till insikt kan jag dela med mig och ta emot helt och hållet den kärlek som mina nyfunna vänner omger mig med. Jag älskar dem men är samtidigt rädd för närmare bekantskap då de också kan se in i mitt inre som är en salig röra;-)

Livet delas in lite i före och efter jag blev sjukskriven då jag nu ska ta tag i allt det gamla som ligger i och gror i mitt innersta, tro nu inte att jag ska göra detta själv utan jag har hjälp av två män som jobbar med detta dagligen...ska bli skönt trots det stora obehaget jag känner att en gång för alla försöka lämna alla onda människor bakom sig. Håll tummarna för att jag ska lyckas!!

Jag har nu bott i Dalarna i 9 månader och det har blivit en positiv upplevelse.  Den första tiden bodde jag tillsammans med min underbare skåning men efter att vi under flera års tid umgåtts alldeles för intensivt bestämde vi oss för att bli särbos...oron gnagde i maggropen men det blev otroligt lyckat och vi fann åter varandra!!!

Kommer säkert att berätta om det förflutna i fortsättningen men förhoppningsvis kommer det minska med tiden och bli ljusare och hoppfullare!!!

Däremot så tänkte jag visa lite bilder från min sommar...
   

Ja, detta är lite bilder i från min sommar...lite blandat, jag och mia på lars winnerbäcks fantastiska spelning i Gävle, Linda på Chez amiz, Thomas på sin barndomsgata i Skåne, jag och Lisa efter visningen av filmen Mamma Mia på Kulturhuset i Hässleholm... och så lilla Pripps förstås:-)

Ha de gott och roligt att Ni tittade förbi!!
*Kramar om*

Välkommen till min nya blogg!

Detta är mina nya blogg, välkomna! Ska försöka berätta om mig, mina val i livet, intressen, händelser...allt möjligt...hoppas Ni känner Er som hemma!!! *Kramar*

RSS 2.0