Baka baka liten kaka...

Nu har jag bakat så det står härliga till...tycker att det är riktigt roligt också. Det blev Chocolate chip cookies, Kladdmuffins samt en brownie.
Jag vet inte vad jag ska göra med allting men jag har i allafall varit sysselsatt och det har varit roligt. Kanske kan ge bort till vänner och bekanta om de vill ha...tänkte baka bullar någon dag också samt matbröd.
Det ska jag göra i morgon tror jag närmare bestämt!
Men när Thomas kommer hem hade jag tänkt att vi skulle provsmaka. Det enda tråkiga med mitt bakeri är att jag inte har några söta formar att förvara kakorna i så eventuellt blir det en snabb sväng till Lantliv och spana in om det finns något som passar in.
Finns en möjlig chans att jag åker till Hjortnäs också för att kolla in Ylva Skarps hantverk.
Har kikat lite på hennes hemsida www.skarpkalligrafi.se  och vill ha en bräda,blomsterpinnar samt en pall, hoppas jag finner vad jag söker.

Messade precis mitt hjärta för att se om han ville äta på jobbet i dag eller om jag ska göra Köttbullar med gräddsås, kokt potatis samt broccoli. Har som vanligt glömt av att äta i dag då jag har varit så inne i min aktivitet, känns som om jag är helt hopplös på det planet. Väntar bara på ett svar nu så att jag kan bestämma om maten ska lagas hos mig eller hemma hos Thomas. Hoppas, hoppas, hoppas att han är JÄTTEhungrig;-)

Ja just det , jag har ju städat min bil i dag, invändigt vill säga och det behövdes. Hemskt vad jag slarvar med lilla Doris, kände mig hemsk när jag såg hur dammigt det var...
I morgon ska jag förhoppningsvis ta utsidan på henne nere i en Gör det själv hall eller om jag är lat så blir det tvättomaten:-)
Thomas sa att det var bra om den vaxades innan vintern och den närmar sig med stormsteg så det känns som att det är lika bra att ta tag i det.

Skulle ta en promenad i dag men det blev inte så, fastnade vid datorn och letade recept i stället=)
Lägger upp dem senare om det visar sig att de smakar bra!!!
Take care!
*Love*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0