Testa något utanför länsgränsen vettja;-)

Nu är jag hemma hos min kära mor igen.
Resan hem gick mycket bra.
Skönt då det regnade halvvägs.

Dagen har varit underbar och mitt hjärta slår för storstadens puls.
Jag är en lantlolla med en riktig längtan till något mer.
Jag vill ha både och men jag vill nog mest ha stad med möjlighet att ta sig ut på landet. Händer mera och det passar i mitt liv, vill ju ha händelser i mitt liv och inte ägna vareviga helg åt Lucky, baren eller bowlingen. Det blir liksom tradigt i längden men som jag förstår så är jag ganska ensam om det.
För det kan ju vara farligt att trägga nya människor. Tänk om de råkar titta på dig eller kanske ännu värre...pratar med dig? Vad ska då hända.....

Nej jag behöver lite umgänge som vill utanför Leksands gränser och även Dalarnas länsgräns. Om ni finns där ute...tveka inte att höra av er...världen där ute är inte så farlig som ni verkar tro!! Jag lovar och ombyte gör det bara desto roligare att gå ut och roa sig på hemmaplan.

Jag är ganska säker på att alla människor mår bra av att flytta hemifrån kommunen för att stå på helt egna ben. Men varför är det så få som gör det? Ja det kan ju vara av olika anledningar men som människa blir du säkrare om du måste ta ta i saker på egen hand utan mängder av människor som du känner eller är bekant med...där du måste skapa egna kontakter växer du som person, ingen tvekan om saken.
Så nu tycker jag att alla hemtama jäklar som inte har et godtagbart själ ska ge sig ut i världen...ni lever bara en gång- lev till max- lev lycklig!!!

I allafall har dagen varit perfekt och jag ser framemot nästa besök=)
Kram på er och Lycka till!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0