Pojkvän vs. flickvän?

Vad är den perfekta pojkvännen?
Är det en kille som är otrogen, duschar en gång i veckan, flottigt hår, högljudd och lite bättre än alla andra? Som aldrig rakar pungen eller rapar högt och ljudligt vid en familjemiddag? Som lämnar disken kvar på bordet när måltiden är avslutad och tar för givet att tvätten på egen hand kan ta sig till tvättkorgen, bli ren och sedan åter hänga i garderoben nystrykt och redo för användning? En kille som anser att det är snyggt med ölmagen och svullar pizza sex dagar i veckan för att den sjunde dagen dricka öl opch käka planka på lokala haket.



Och den perfekta flickvännen då?
Ja men det är ju hon som alltid är fräsch från det att hon slår upp ögonen på morgonkvisten, som liksom har maken lagd och munnen fri från dålig morgonandedräkt. Som aldrig behöver raka ben eller bikinilinje för det är alltid slätt och alldeles babylent. Fritt från celluliter och med perfekta boobisar.
Hmm...ja vad ska man säga, inte rapa och inte bajsa. Självklart så ska man vara som jag var tidigare...jag sa aldrig nej och hade ett leende på läpparna och sade inte emot...hehe...städade och tvättade  för det var ju liksom tjejens lott.




Heidi Klum?

Killar ska alltså vara lite äckliga och nasty
och tjejen ska vara fin och perfekt...vilken kombo!!!!

Hahaha...
Ni hör ju...jag kommer att bli singel en lång tid framöver.


Kommentarer
Postat av: sofie

så sant...så sant..

2009-12-30 @ 22:52:16
Postat av: MUFFINSMARTIN

Tackar! Gott nytt år på dig nu också! Har du haft ett bra 2009? :D

2009-12-31 @ 01:44:51
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0