Grynet-musjägaren;-)

Nu när jag avreagerat mig lite så kan jag skriva mitt inlägg som skulle varit det första för dagen. Har arbetat och det var skönt att vara i stallet. Ingen körning men jag har däremot tagit hand om syskonen och masserat dem riktigt ordentligt. Sedan körde jag värme så linimentet verkligen fick reagera.
Det behövdes då det var lite ömma muskler....men nu har de gått sig en omgång så får vi se om fröken kan röra sig i morgon. Hon ska få gå med Bosse lite lättare på rakbanan. Eller ja, det blir lättare för fröken medans Bosse måste pinna på för att hinna med hennes steg;-)

Hundarna har sprungit runt som dårar
och såg ut som lerhögar när jag skickade in dem i bilen
för att åka hem så det blev badkaret omgående för de båda...
vattnet var alldeles svart....hahahaha,...mina smålorthögar;-)

När vi fixade i stallet i dag så var vi till det nya stallet som dessvärre står tomt. Förutom att det används som förråd. Men jag ska klura lite på det där...för det är faktiskt synd att ett sådant fint stall står tomt.
I allafall så var ju självklart hundarna med och snokade bland allt som stod där inne och Grynet blev rädd för en gammal mjölkkanna med lock på. I locket var det ett hål. Och trots att man lockad väck henne så gav hon sig inte det var något med den där tunnan och när vi lyfte på locket satt det en söt liten mus på botten. Släppte ut den och tack vare gumman så räddade vi livet på musen som annars hade dött en plågsam död utan mat och vatten.

Tobias han spårar inte så små djur;-)
utan han har letat rådjur i dag i stället.
SÅ jäkla go...sticker upp i skogen
och näsan går febrilt i jakt på spåren som finns i backen.
Och om inte jag kallade in honom
skulle han garanterat söka tills han fann dem.
Mina sköningar...

Nu ska jag försöka få i mig lite o äta...
sedan får vi se vad dagen bjuder på....
E rätt så sliten...
Hmmm...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0