Bekännelser...ett hopkok...

Hej hej!!
Denna sommaren har varit ett enda enormt kaos...vissa dagar känner man sig som en förlorad själ medans andra dagar känns enormt hoppfulla. Tanken på gårdagen får mig att le...och dagen dessförinnan...även idag, lite grann i allfall. I dag har jag inte gjort mycket men insett att jag länge drömde om att fota men aldrig vågade ta tag i det, vilken fegis man är eller är det lat kanske? I dag när jag suttit framför datorn och kikat runt på många fina bilder som berört mig så insåg jag att det var något jag saknade men jag saknar även kunskapen och ska nu leta reda på en kurs för att få in lite grunder i det hela.

Åter tillbaka till sommarens kaos, jag har arbetat på en restaurang som ansvarig för det mesta vilket trots att det var roligt och utmanande slutade med att jag i mitten på juli fick ge upp min kamp och blev sjukskriven fram till jul ungefär, kanske tar det längre tid men det kan även gå mycket snabbare, ingen brådska. Måste bli frisk för att inse och ta hand om mig själv och mitt liv, först när jag kommer till insikt kan jag dela med mig och ta emot helt och hållet den kärlek som mina nyfunna vänner omger mig med. Jag älskar dem men är samtidigt rädd för närmare bekantskap då de också kan se in i mitt inre som är en salig röra;-)

Livet delas in lite i före och efter jag blev sjukskriven då jag nu ska ta tag i allt det gamla som ligger i och gror i mitt innersta, tro nu inte att jag ska göra detta själv utan jag har hjälp av två män som jobbar med detta dagligen...ska bli skönt trots det stora obehaget jag känner att en gång för alla försöka lämna alla onda människor bakom sig. Håll tummarna för att jag ska lyckas!!

Jag har nu bott i Dalarna i 9 månader och det har blivit en positiv upplevelse.  Den första tiden bodde jag tillsammans med min underbare skåning men efter att vi under flera års tid umgåtts alldeles för intensivt bestämde vi oss för att bli särbos...oron gnagde i maggropen men det blev otroligt lyckat och vi fann åter varandra!!!

Kommer säkert att berätta om det förflutna i fortsättningen men förhoppningsvis kommer det minska med tiden och bli ljusare och hoppfullare!!!

Däremot så tänkte jag visa lite bilder från min sommar...
   

Ja, detta är lite bilder i från min sommar...lite blandat, jag och mia på lars winnerbäcks fantastiska spelning i Gävle, Linda på Chez amiz, Thomas på sin barndomsgata i Skåne, jag och Lisa efter visningen av filmen Mamma Mia på Kulturhuset i Hässleholm... och så lilla Pripps förstås:-)

Ha de gott och roligt att Ni tittade förbi!!
*Kramar om*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0