Två pass på två dagar....

Godkväller.
Nu känner jag i min kropp att jag tränat två pass på två dagar.
Och för att pressa mig själv ytterliggare lite så körde jag medelpass.
Varför inte liksom. Jag gillar utmaningar och det sporrar mig bara mer och mer. I dag så till den milda grad att jag började blöda näslod. Ajaj...men jag bröt en kort stund för att det skulle lugna sig och sedan körde jag på igen och det var i vissa övningar jag kände av det men det gick att köra ändå. Ett skönt pass som gick bra trots lite trötthet sedan gårdagen.

Jag har alltid varit lite svagare i vänstersidan. Men nu är det mer påtagligt efter att jag tränat upp båda sidorna till samma styrka. Det var underbart att känna den jämnheten i kroppen/styrkan jag hade då och jag tänker ta mig tillbaka. Det behövs bara lite jävlaranamma och styrketräning samt kordination så ska det vara ordnat.

Känner en enorm stor lust för att komma tillrätta med en del saker
som jag tvekat om en längre tid
men nu känns det inte mer än rätt.
Nu ska jag bara lyckas sätta ord på planerna jag har i mitt huvud.
Lättare sagt än gjort men jag vill-jag kan-jag ska!!!

Nu är jag nyduschad och har precis fått i mig en omelett på två ägg och lite mellanmjölk samt kryddor....till det serverade jag broccoli. Riktigt gott var det och jag är sådär behagligt mätt. En alltid lika skön känsla och nu ska jag ta mig en frukt och slänga mig ner på soffan. Snart kommer mannen hem i från sin övning och då kommer jag mest uppdatera mig om livet och dagen sedan blir det sängen.
Trötta ögon och det botas enklast med en god natts sömn.

Så med det säger jag tack för i dag, sov gott alla söta!!!
P&K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0