Tisdag.

Jag vaknade i natt med världens migrän.
Har utslag över hela kroppen som kliar och irriterar.
Lisa tror att det kan var sådana utslag som Ingela fick när hon inte mådde bra, vet inte riktigt om det är stresss som utlöser dem eller var de kommer ifrån. Jag vet bara att de driver mig till vansinne och att jag inte har lust att må dåligt. Har inte tid med det, vill vara i stallet hos hästarna och motionera bort mina dumma extrakilon. Ska kolla lite hur jag ska gå till väga men min största utmaning blir ju att äta regelbundet. Som det alltid varit. Men sen blir det väl att knata ett antal tusen steg per dag. Detta fixar jag. Har ju sällskap av Grynet så det blir nog inte så svårt.

I dag erbjuder inte dagen så mycket.
Det är Lisas sista dag här i Dalarna och det kommer bli otroligt tomt i morgon när jag kommer hem från jobbet och hon inte är kvar. Men jag får se framemot nästa gång vi träffas istället, förhoppningsvis när jag tagit mig ner till Skåneland. Så himla längesedan jag var där så det skulle vara så sjukt skoj och träffa alla.
Vi kanske ska kolla på film då vi båda är sugna på att se Australia. En romantisk film med Nicole Kidman som jag velat se ett bra tag men inte kommit mig för än....

Solen ligger och lurar bakom molnen vilket är super.
Önskar bara att jag fick vara ute och njuta av den
men det gör för ont i ögonen att vistas ute...men i morgon...då jäklarns!!

Hoppas ni andra där ute slipper ha migrän i dag...
Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0