Sovmorgon...hmmm...

I dag blev det sovmorgon då jag lyckades sitta uppe framför datorn ganska länge i natt. Solen skiner och jag har inte kommit utanför dörren ännu. Har inte ens fixat håret eller ens naglarna som jag borde ha gjort vid detta laget. Känner mig hopplös emellanåt. Men men, får väl fixa frillan lite lätt och sen gå hem till Thomas och måla färglager nummer två. Skulle faktiskt vara ganska skönt och ha det gjort i dag.

På tisdag funderar jag på att ta tåget till Stockholm för att shoppa lite små grejer som inte går att få tag på här uppe i skogarna:-). Jag skulle vilja införskaffa make up från laura mercier men vet inte vilken ton jag ska ha på min foundation annars skulle jag kunna beställt den över nätet*typiskt* och även shoppa från Zara som inte är etablerat här ännu. Man kan ju hoppas att de kommer uppåt snart. tack och lov är det inte superlångt till Stockholm utan tar ca tre timmar med tåg, skönt att slippa leta parkering för det kan kännas ganska lönlöst om man inte vill bli ruinerad;-)
Vi får se hur det blir men det hade varit roligt.

Kommer att åka till Stockholm på fredag för att hämta lilla sessan men då vet jag inte om jag är så sugen att åka in till stan först. Måste gå upp så himmelens tidigt då och jag som vänt på dygnet...hmmm ska tänka på saken.

I morse träffade jag min nya granne vid namn Johannes(tror jag det va) och jag som inte ens visste att den föregående flyttat. Men nu har jag visat upp mig i mina finaste pyjamasbyxor och direkt från kudden frisyr, hahaha, vilken syn, stackarn! Träffade samtidigt min hyresvärd och ville så gärna nämna om vovven men vågade inte och nu sitter jag och förbannar mig själv...shitshitshitshit!
Kan någon flytta typ nu så att jag kan få ta över Er lägenhet där man får ha djur...hur kan man glömma att skriva in en sån viktig sak i ett kontrakt? Men det är väl den mänslkiga faktorn som har varit framme igen. Just nu suger det i allafall.

Kommer recept osv snart...

See yaa later!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0