Konstig men kan bli en bra dag...

nu tänker ni säkert att...har inte människan vaknat förrän nu? Men jo då, jag var uppe tidigt i morse trots att jag i natt klockan 00:00 gjorde kålpudding åt min baby som var på väg hem i från sin pokerkväll med vinst. Det är lite lönande det där med poker trots allt eller dvs. om man spelar med huvudet... kålpuddingen smakade mumma och det var skönt för jag var så otroligt trött att  jag nog inte hade klarat en miss med saltkaret=)
Dock har jag insett att man inte ska laga mat och baka nattetid utan det är aktiviteter som tillämpas bäst dagtid, kanske finns det fler därute som har liknande nattaktiviteter?

I dag har det inte hänt allt för mycket...sökt runt på nätet men jag måste vara dum på riktigt som inte kan hitta någon återförsäljare för K-pak deep penetrating constructor från Joico här i Dalarna. Det är inga salonger som lägger ut vilka märken de använder samt är återförsäljare av på sina hemsidor. Tråkigt man blir väl helt enkelt att röra sig till fots i stället, motion har väl ingen dött av brukar folk säga...

Nu ska jag i vilket fall som helst knata i väg till frisören och köpa en toning då mitt hår är lite trött och behöver lite jämnare färg. Därefter hem till Thomas och fortsätta ommålningen av hans köksbord + stolar. I går klarade jag undersidan med bordsben samt en stol och ska måla omgång två i dag. Sedan blir det att vända på steken och även måla de övriga fem stolarna som bordet ligger på just nu... Fick en oroskänsla i går av att färgen inte täckte helt samt att det var lite rinningar men baby lovade mig att det skulle bli bättre efter färglager två. Smtidigt vill jag inte att det ska se fabriksmålat ut, får gärna vara lite charm med att göra det på egen hand!!!

See you later!! *Kramis*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0