Jag gjorde det!!!

Gick ut och gick en kortare sväng ute i den kyliga men friska luften och det var välbehövligt. Förstår inte varför det ska vara så svårt att lämna datorn och gå hemifrån. I morgon ska jag gå upp tidigt eller ja, hysfat tidigt i allafall för jag har ett samtal klockan 11:00. Min behandling börjar då.
Sååå nervös men det ska nog gå bra och jag tror inte Göran kommer bita mig.
 
Vi har ätit mat som smakade mycket gott. Det blev risoni med broccoli och kassler. Tyvärr orkade jag inte äta upp men jag får väl bättra mig i morgon:-)

Hittat massor av kläder i dag som jag önskar mig men kommer bli ruinerad om jag ska köpa alltihopa. Jag kom då under tiden fram till att jag är inne i en klänningsperiod och önskar mig mängder utav klänningar som jag kan ha till mina stövlar alternativt klackar. Kan inte bestämma mig om jag ska satsa på stövlarna från Ecco i brunt eller leta reda på ett par med en klack?? Det är ju snyggt både och...beslutsångest!
*Help me*

T spelar poker nu, han plockade med sin egen dator och sitter framför den och jag har faktiskt lite tråkigt. Eller ja inte just nu men när jag skrivit klart, vet inte vad jag ska göra. Kanske titta på något avsnitt av The Hills...

Var precis inne på Cow parfymeriers hemsida och undrar om ni har någon kunskap om Laura Merciers foundations?


Laura Merciers Oil Free Foundation


Har bestämt med T nu att vi ska åka in till city på fredag innan vi hämtar lillsessan och då ska jag kila in på Cow och även Zara för att se om det finns lite snygga klänningar och koftor.
 Det ska bli roligt och hoppas veckan kommer att gå snabbare än snabbast.

Fast måste försöka åka till mamma någon dag så jag kan bli klar med T's överraskning.
Handmade by Ullis;-)

Nu ska jag göra min läxa tills i morgon.
*Krams*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0