Äntligen!

Har Ni sovit gott?
Nu har mitt lilla busfrö äntligen lagt sig till ro på tofflorna utan att bita i dem. I går kväll började hon med att bita i allt som händer, tofflor, byxor osv. Skitdryg liten trotsfröken men nu har hon lugnat sig så nu är jag glad.

Jag höll även på med T's överraskning i går. Förhoppningsvis så kommer den bli klar snart. Den blev liggande ett tag då jag lyckades göra fel men mamma hjälpte mig att rätta till det.

Vad händer i dag då? Jag skulle åkt till Mia i dag men jag har sovit på tok för lite i natt. Jag är så trött på att inte kunna sova  längre. Hoppas att jag kan få rätsida på det nu. Ska försöka lägga mig klockan halv tolv i natt. Precis efter att tösen fått mat och kissat. Vi behöver nog sova båda två faktiskt. Även T. Jag skulle verkligen vilja träffa Mia i dag. Det händer ju inte särskilt ofta längre. Vi får väl skjuta på det till söndag eller nästa vecka när hon hade tid nästa gång.

Måste åka till Borlänge i eftermiddag och lämna tillbaka en tröja på Gina, ska kolla om de har en halsduk som jag vill ha oxå. Skulle kika på deras hemsida i går men fick inte komma in. Ska försöka lite senare i dag... T skulle köra mig. tack på förhand. Han stackaren har fått ett knepigt schema på ett mycket knepigt jobb. Förhoppningsvis kommer att det bli bättre snart!

I dag är det dis ute men jag hoppas att det ska lätta. Hade tänkt ha klänning i dag.
Nehepp nu ska jag läsa Sofis mode.
Ha det gott!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0