Sängdags.

Snart så är det dags för att krypa ner i sängen. Jag försökte locka med att det fanns tacos färdigt till T men det verkar inte som det har fungerat.
Otur.
Men klart värt ett försök i af.
Grynet har nästan varit till salu nu under kvällen. Jag visste inte vad jag skulle göra för att hon skulle lugna ner sig. Men nu väntar hon på maten som står och sväller och sen ska vi ut på gräsmattan en sväng.

I dag har som jag redan nämt i tidigare inlägg varit en ner dag. Jag borstade inte tänderna förrän klockan var sex på kvällen. Det är katastrof men jag har haft noll engagemang  i dag. För att vara på den säkra sidan så har jag kollat ut kläderna jag ska ha i morgon. Det blir kjol med hög midja, randig tröja och basker. Fast det fungerar inte riktigt på hästtävling så jag får byta om när jag kommer hem till mamma. Och då ska jag sy i knappen som lossnat i min kjol oxå...och på koftan. Jag tycker det är hemskt när man köper kläder i dag. Det känns som att klädtillverkarna bara skickar med knapparna nu för tiden så att man ska sy själv. Men om jag köper kläder så vill jag gärna att de ska sitta fast från början. Jag är inte så sugen på att gå hem och avsluta det jobb som de skulle gjort.

Ska göra klart T paket i morgon...hihihi! Hoppas han blir glad!

Jag och mamma ska planera lite sysselsättning för mig här framöver också.
Men jag hoppas Ni har en trevlig fredags kväll. Sov så gott när det är dax!!

*Kramisar*


Kommentarer
Postat av: mia

Hej, du angående vv, ta kontakt me jenny hon går ju regelbundet där.. hon finns ju på facebook :) hon har stenkoll :) hoppas allt är bra! kramar

2008-10-04 @ 02:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0